Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázók! Ti mit tennétek a...

Diétázók! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A leendő gimis osztálytársaimmal holnap találkozom, es az egész találkozó a mekibe lett szervezve. Csakhogy én meg diétázom. Viszont nem szeretném, hogy az legyen az első benyomásuk rólam hogy ilyen kis fogyózós koplalós csaj vagyok mivel mindenki eszik én pedig ülök, vagy salátát veszek. Nagyon nem szeretném ezzel kezdeni az ismerkedést hogy miért fogyózól? nem is vagy kövér, és hogy mindenki fejében megjelenjen a kép ahogy egy fej száraz saláta felett koplalok. :D (egyébként nem, egészségesen étkezem és eleget, csak tudom hogy az emberek a diétából mit vonnak rögtön le.) Gondoltam arra hogy ilyen McWrapot vennék, az sültcsirke zöldségekkel cézár szósszal tortillában..csak hát nem tudom mennyire bízzak a mekiben abba is mit tudnak beletenni. Szerintetek bele férne? A "táp"értékeit megnéztem a neten hát: 350kcal, 30g szénhidrát, 15g zsír, 24g fehérje. Ti mit tennétek?
2015. ápr. 24. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen diétát csinálsz, de a diéta lényege, hogy egy bizonyos kalória érték felett egy nap neegyél.

Pl nekem a testsúlyom és magasságom és korom alapján 1500 kalóriánál nem ehetek többet. ìgy 2 hét alatt 4 kilót már fogytam(összesen ennyit is akartam). Nem nehéz betartani.

Reggel egy zsemle vajjal (eddig is ezt ettem)+tea cukorral 300kalória

Délelött csak víz

Délben egy normál ebéd max 500 kalóriáig

Dèlután attól függöen, hogy mennyit ettem délbe egy normál joghurt vagy egy gomboc fagyi vagy valami ami max 150 kalória.

Este megint csak egy normál vacsora 300-500 kalóriáig.

Nem koplalok egy picit sem, mindent ehetek(most gyors pizza sül).

Nézd meg a mekis ételekben (neten fent van) mennyi kalória van és annyit egyél amennyi bele fér.

Ha pl 3-kor találkoztok délután, akkor reggelizzél, délelött egyél meg egy joghurtot majd az ebéded 3-kor legyen max 500 kalóriáig, és majd este egy könnyebb vacsora.

2015. ápr. 24. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
az első jót írt de egyébként 1 naptól nem dől össze a világ. maximum másnak kicsit többet sportolsz
2015. ápr. 24. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Ahogy a többiek is írták: egy naptól semmi bajod nem lesz. Sokan használják a csalónapos módszert, amikor elhízottságtól függően fogyókúrában is megengedett kb. hetente - 10 naponta egy kalóriadúsabb nap és másnap nem kell sem plusz torna, sem kevesebb kalória.

Kellemes ismerkedést, jó étvágyat :D

2015. ápr. 24. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Bár a napi kalóriamennyiség is számít, azért nagyon nem mindegy, hogy az miből áll. Az tény, hogy egy naptól nem fogsz elhízni, de az is, hogy az inzulinszinted és napirended felborulása kihathat a következő 1-2-3 napodra. Ez nem vészes, csak gondoltam elmondom, hogy ne ess kétségbe, ha picit éhesebb leszel, mint máskor, küzdd le.

Amúgy bizonyára McDonald's-ban is vannak diétásabb ételek, nem kell BigMcWhopperRoyalt enni 3 sültkrumplival, szóval tudsz úgy választani valami viszonylag egészségesebbet, hogy "nem néznek hülyének". Bár őszintén megmondom, hogy ha egy olyan társaságról van szó, akik megvetnek azért, mert te diétázol, akkor én nem is keresném a társaságukat.

2015. ápr. 24. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz enni,vagy a saláta felett ülni, akkor ennyi: nem vagyok éhes, úgyhogy én csak egy fagyit eszek, hogy ne uljek úgy koztetek,hogy csak én nem eszek.:)

Ennyi az egész

2015. ápr. 24. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt Mc Wrapot venném, hozzá light cóla, úgy sem látják, hogy mit iszol.
2015. ápr. 24. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
:D egy idos vagyok veled, de en magamat ismerve nem vennek semmit, esetleg egy cezar salatat ontet es minden NELKUL, esetleg vinnek magammal kajat(:Dddd), most ha valaki ezert beledkot, o baja.
2015. ápr. 24. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem gondolkodsz rosszul, az ötleted jó lehet kompromisszumos megoldásként. Amit én tennék, az más, én nem ennék semmit, max. a salátát, ha bízom bennük annyira. Körvonalakban sem érdekelne, ki milyen furaságokat gondol rólam. Közölném, hogy nem szeretem a mekis ételeket, ami teljességgel igaz is. De Te mész oda, nem én :)
2015. ápr. 24. 17:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a valaszt! :D vegul McWrapot ettem és ittam vizet bár kicsit borsos volt az ára, de így én is ettem velük és jól érztem magam :)
2015. ápr. 25. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!