Amióta diétázok felborult teljesen a menstruációm, utánna olvastam hogy "túlzásba vitt diéta"? Nem egészséges viszont annyira megszállott lettem hogy nem akarom abba hagyni mert bűntudatom lenne, tovább lent.
Félre értés ne essék, nem akarom az egészségemet tropára vinni ,10kgt fogytam 3hónap alatt, ami ha azt vesszük normális. Csak mostanság érdekes hogy a havi közt is megjön, (rózsaszín folyás nem is rendes)..
valakivel megtörtént már ez?
Mivel tudnám ezt megállítani ?
10 kg 3 hónap alatt NEM normális. Mellesleg, ha koplalsz, persze, hogy nem jön meg.
Túlfogytad magad, vagy nem eszel. Hízzál szépen, míg ismét nem menstruálsz, mert momentán a létfenntartásért küzd a tested.
napi 5-600kalória körül mozog az étrendem
nem nassolok se nem eszek kenyeret ne eszek szinte semmit ami hízlal
(csoki,csipsz,üdítők,sültkrumpli )
csak zöldség, tojásrántotta,joghurt,stb...
nem hívnám evészavarnak, 16/L 169centi (82.6ról 72.6kg)
Nőgyógyászhoz tuti megyek csak nem értem hogy miért történik ez.
Nem koplalok napi 3x eszek.
reggeli : tojásrántotta(2tojás)sonkával(néha)paradicsommal/uborkával
ebéd: mikor mi, banán /joghurt/keksz
vacsi : néha elmarad néha joghurt.
Az evészavar sohasem arról a számról szól, amit a mérleg mutat. Lehet, hogy még nem vagy beteg, de arra hajazol, már pedig a következő mondatod miatt. "Annyira megszállott lettem, hogy nem akarom abbahagyni, bűntudatom is lenne.."
Ez nem normális, az evéstől nem kéne, hogy bűntudatod legyen.
A másik pedig... Ehetsz te napi háromszor, ha az amit beviszel, kevés! Nagyon kevés! 72 kiló vagy, 170 centihez, ami azt jelenti, hogy az alapanyagcseréd körülbelül 1500 kcal. Ezt akkor is elégeted, ha egész nap fekszel, ennyi kell a szervezetednek ahhoz, hogy életben tudjon maradni! Na most ehhez képest térképezd fel a te 500 kalóriádat, mert oké, fogysz, van miből fogynod, de ez huzamosabb ideig káros a teljes emberi szervezetet tekintve, sőt már a menstruációd is felborult, ami miatt én aggódnék, és a minimum, hogy elhúznék orvoshoz. A nőgyógyász nem enne meg, segítene rajtad, mert az, hogy nem jön meg neked, az egy anomália, és nem normális. De a te egészséged, a te életed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!