Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázok és végzek súlyzós...

Diétázok és végzek súlyzós edzéseket is de igazából csak a hasamon van zsír, azt szeretném leküzdeni. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Követek egy étrendet de szeretnék tanácsot kérni olyanoktól akik diétáznak, hogy ők mit követek vagy mit ajánlanak étkezéshez? Bármilyen tanács jól jön! AZ ÉTREND LENT!

Reggeli (7óra)

2-3 tojásfehérje paradicsommal

Tízórai (10 óra)

Zabpehely fehérjeporral( amit vízzel keverek el)

Ebéd ( 12 óra)

Csirkemell salátalevéllel vagy brokkolival (változatos)

Uzsonna (4óra)

Saláta öntettel( paradicsom,uborka salátalevél,retek)az öntet kapros

Vacsora 7(óra)

zsírszegény túró kígyó uborkával

és egész nap csak vizet iszok (olykor egy pohár zöld teát)

Ezzel szerintetek sikerülhet leküzdeni a pocakot vagy változtassak valamit rajta? (még csak 1 hete kezdtem)

( 170 cm, 67 kg , Testzsír 17-18%) A hasamon van szinte az összes zsír..

2016. márc. 20. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez szerintem teljesen okes szalkasito etrend! A kockas has ugy erheto el, ha kevesebb szenhidratot eszel es tobb feherjet. Nalad ez nagyjabol rendben van, szoval ha ezt koveted, rovidesen latszani fognak a kockaid. Nekem eloszor edzes nelkul jelentek meg, csak dietaval, aztan amikor mar edzettem hasra, egyre szebben latszottak :)
2016. márc. 20. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szerintem reggelire a tojasbol mehet 2 teljes, ha annal tobbet ennel, a tobbi legyen feherje. De azert kell az a kis zsir a letfontossagu zsirban oldodo vitaminok felszivodasahoz. (En abba a hibaba estem, hogy kb semmi zsirt nem vittem be, volt is bajom belole boven)
2016. márc. 20. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A salataontetet meg jobb, ha hazilag keszited. A boltiakban a liszttol kezdve a cukron at minden felesleges dolog van.

En olivaolajjal/lenmagolajjal/balzsamecettel szoktam meglocsolni / natur joghurtot fuszerezek be tetszoleges szosznak. Pl tztaztiki fuszerkevereket ha belekevered, teljesen jo lesz

2016. márc. 20. 11:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Ez feldobta a kedvem, hogy őszinte legyek látszik felül a kocka sőt oldalt is , szinte kilátszik a bordám is meg végzek gyakorlatokat is de sajnos minden zsír a pocakomon van..felette mint egy csontkollekció. A saláta öntetet itthon készíti anya házilag. Még egyszer köszi a bíztató válaszokat! Ment a + :)
2016. márc. 20. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Sargakapszula.hu nem is olyan rossz az etrend es a zabot reggelre tennem de igyis jo
2016. márc. 20. 12:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. márc. 20. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
A zabpelyhet én is reggelinek tenném, a tojást inkább 10 óraira, de tök jónak tűnik az étrended amúgy :)
2016. márc. 23. 16:09
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2016. ápr. 6. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!