A sertés hátszalonna alkalmas zsír kisütésére?
Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 14:28
2/7 anonim válasza:
Annál jobban már semelyik része nem alkalmas:)
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor valami baj volt a szalonnával, mert nekem egy napom ráment a "kisütésre" és tepertő helyett csak morzsalék lett belőle. Na meg valamennyi zsír is. :-(
2015. dec. 11. 09:41
4/7 anonim válasza:
Ha morzsalék lett, akkor az nem hátszalonna volt, hanem háj.
5/7 anonim válasza:
Vagy pedig nagyon apróra daraboltad, és mire kisült a zsírja, akkorra csak morzsányi kis töpörtő-darabkáid maradtak. Ilyenkor kb. féltenyérnyi hosszú szeletekre vágjuk a szalonnát, kb. 1,0 - 1,5 cm vastagra, és a tetejét bedaraboljuk, miközben sül, szétnyílik mint a kakastaréj...
6/7 anonim válasza:
Hú, 5-ös neked aztán van türelmed:) Én egyszerre 4 kilós csomagokat szoktam kisütni (disznóvágáskor lefagyasztom a már kockákra felvagdalt szalonnát 4 kilós csomagokban). Hát eltartana pár óráig, amig bevagdosom a kockákat:)
7/7 anonim válasza:
Ha kockára vágod, akkor persze már nem szükséges bedarabolni a felső harmadát. Mi szeletre vágjuk, kb. 8-10 cm hosszú, ahogy adja, ezért szoktuk becakkozni a tetejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!