Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen gyenge?

Miért vagyok ilyen gyenge?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete beteg lettem (natha) de mar jobban vagyok, bar picit meg szipogok es kohogok. Dietazom is mellette 2 hete lement 1,5 kg eddig. A betegseg elott tudtam 25 fekvot csinalni de most mar 15 is alig megy...miert van ez? Nem gyogyultam meg meg teljesen vagy izombol fogytam? Ha izombol akkor hogy szedhetnem vissza azt az izmot?

2016. márc. 9. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem el szoktál a sporttol.. Minnél többet gyakorolsz annál jobban fog menni
2016. márc. 9. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha fogytál izomból, rendes evéssel s mozgással visszajön, szerencsére gyorsabban, mint ahogy sosem levőket építesz :) Deficitben nem tudom, mi történik ilyenkor, bizonyos esetekben tuti visszajön úgy is, de ez már akkor is nehezített eset.

Mivel beteg voltál, nem meglepő, hogy gyengébb vagy, utóhatás, elszokás a mozgástól, a diéta miatti gyengeség, minden együtt, sok lehetőség van. Simán vissza tudod szerezni a régi erőd normális életmód mellett, 1-2 hét alatt nem gyengülnek meg még az izmok sem jelentősen...

2016. márc. 9. 14:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Penteken lettem beteg es csutortokon meg kiedzettem magam rendesen, ma kicsit edzettem mar jobban ment mint az utobbi par napban de szerintem nehany nap es megint mehetek ki a parkba edzeni :) koszi a valaszokat
2016. márc. 15. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!