Fehérje por vélemény?
Sziasztok diétázok és szeretnék nagyobb izmot de nem járok terembe csak itthon hasizom gyakorlatok és fekvőket nyomok meg vagy 1db 5 kilos súlyzóm és kinéztem egy fehérje port . ezt : [link]
szerintetek ez segít az izomnövekedésbe ?
Szia! A fehérje segít. Én ilyet iszom: [link]
Én is itthon tornázok. Insanity max:30 edzéstevet csinálom. Nekem segít.
Normális edzés kell, normális étrend. S persze kezdőnek kell lenned, ha deficitben izmot akarsz építeni s ettől ne várj nagyon sokat.
A megfelelő fehérjebevitel természetesen alap, de hogy használsz-e fehérjeport, az teljességgel opcionális. Nekem pl. eszembe se jut, bőven elég állati fehérjét eszem anélkül is.
Iso Whey Zero 0,5kg
XS - Super Fat Burner
Protein Power 1kg
ezeket rendeltem
Nem tudom itt anno mi volt ez a sok lehúzás, de én személyszerint az edéstervem alapján 160g fehérjét kéne bevinnem egy nap, de mivel elég drága mindig ilyen kajákat csinálni, hogy kijöjjön így sokszor csak 110-120g fehérjére jövök ki rendes kajával EZÉRT KELL A FEHÉRJEPOR mert azt 1 hónapra megveszed, aztán tudod adagolni, mert sokszor nem jön ki annyi fehérje. Naponta változtatom tehát ha egy adott nap a kajámból 120g fehérjét tudtam bevinni akkor 40g fehérjét viszek be fehérjeporral.
Ha viszont 160g fehérjét bevittem aznap kajával akkor nem tolok fehérjeport.
Szerintem tök egyszerü.
Én azoknak ajánlom mint akik én is, viszonylag kevésbé tudják meg engedni minden napra a tökéletes kajákkal a fehérjebevitelt (munka, idő hiány esetleg egyéb) és ezzel elég gyorsan és egyszerüen tudod pótolni a hiányzó mennyiséget. Ennyi. Ezért kiegészitő. Nyilván nem 160g fehérje lesz az egésznapi kajám, csak kiegészit ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!