Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fehérje por vélemény?

Fehérje por vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok diétázok és szeretnék nagyobb izmot de nem járok terembe csak itthon hasizom gyakorlatok és fekvőket nyomok meg vagy 1db 5 kilos súlyzóm és kinéztem egy fehérje port . ezt : [link]

szerintetek ez segít az izomnövekedésbe ?

2016. márc. 9. 07:08
 1/9 anonim válasza:

Szia! A fehérje segít. Én ilyet iszom: [link]

Én is itthon tornázok. Insanity max:30 edzéstevet csinálom. Nekem segít.

2016. márc. 9. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Az izomnövekedésben nem segít a fehérje. Az edzés és a hozzá tartozó megfelelő étrend, az segít. Nem kell csodát várni egy étrendkiegészítőtől. Ez csak kaja.
2016. márc. 9. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Normális edzés kell, normális étrend. S persze kezdőnek kell lenned, ha deficitben izmot akarsz építeni s ettől ne várj nagyon sokat.

A megfelelő fehérjebevitel természetesen alap, de hogy használsz-e fehérjeport, az teljességgel opcionális. Nekem pl. eszembe se jut, bőven elég állati fehérjét eszem anélkül is.

2016. márc. 9. 14:09
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D de ha gondoljátok ajánlhattok jó fehérje porokat is vagy oldalakat ahonnan lehet rendelni :D
2016. márc. 9. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmivel sem vagy előrébb, mintha ugyanezt a fehérjét teljes értékű táplálékból vinnéd be. A fehérjepor két dologra jó, hiányos táplálkozás esetén kiegészítésre, meg ugyanerre, ha benned van egy vagon koksz.
2016. márc. 9. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
A te életed, a te döntésed. Én mindenesetre nem erőltetném ezt a fehérje-témát.
2016. márc. 14. 13:02
 7/9 A kérdező kommentje:

Iso Whey Zero 0,5kg

XS - Super Fat Burner

Protein Power 1kg

ezeket rendeltem

2016. márc. 14. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
A zsírégető tök felesleges, a Protein Power pedig gagyi. Nem lesz bajod egy doboztól, de többet ne erőltesd. Mellé meg vettél egy méreg drága, kis kiszerelésű tejsavót. Ennél okosabban is elkölthetted volna a pénzt, de majd idővel rájössz te is.
2016. márc. 14. 19:06
 9/9 anonim válasza:

Nem tudom itt anno mi volt ez a sok lehúzás, de én személyszerint az edéstervem alapján 160g fehérjét kéne bevinnem egy nap, de mivel elég drága mindig ilyen kajákat csinálni, hogy kijöjjön így sokszor csak 110-120g fehérjére jövök ki rendes kajával EZÉRT KELL A FEHÉRJEPOR mert azt 1 hónapra megveszed, aztán tudod adagolni, mert sokszor nem jön ki annyi fehérje. Naponta változtatom tehát ha egy adott nap a kajámból 120g fehérjét tudtam bevinni akkor 40g fehérjét viszek be fehérjeporral.

Ha viszont 160g fehérjét bevittem aznap kajával akkor nem tolok fehérjeport.

Szerintem tök egyszerü.

Én azoknak ajánlom mint akik én is, viszonylag kevésbé tudják meg engedni minden napra a tökéletes kajákkal a fehérjebevitelt (munka, idő hiány esetleg egyéb) és ezzel elég gyorsan és egyszerüen tudod pótolni a hiányzó mennyiséget. Ennyi. Ezért kiegészitő. Nyilván nem 160g fehérje lesz az egésznapi kajám, csak kiegészit ha kell.

jún. 30. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!