Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy heten hatszor edzem...

Egy heten hatszor edzem fogyni szeretnek 10-15kg-ot feherje turmixot igyak minden edzes utan?

Figyelt kérdés
Zsiregeto orakra jarok hetvegen kondizom uszom Csak tejjel szoktam inni, vizzel nem birom ez baj? Lehet hogy a feherjetol nehezebben fogyom?
2016. márc. 1. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:

A fehérjétől csak jó ha hízol, hiszen ez a lényeg, hogy izmot felszedj és zsírt veszíts.

Azért jobb lenne vízzel inni, próbáld meg jéggel felütni a víz + fehérjeport. Sokkal jobb, én sem tudom a sima langymeleg vízzel meginni.

2016. márc. 1. 11:14
 2/3 Szabi.L ***** válasza:
Lehet vele hízni, ha több kalóriát viszel be vele, mint amennyire szükséged van. Edzés után tejjel semmi értelme inni, pont a lényegét veszti el, egyébként napközben annyira nem gond.
2016. márc. 1. 11:20
 3/3 A kérdező kommentje:
szóval hasznos és fontos inni, minden edzés után? tényleg ennyire baj ha tejjel iszom? :(
2016. márc. 1. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!