Mérii kérdése:
A Quest Bár fehérjeszelet csomagolásának az elejére az van írva, hogy 3/4 g szénhidrát van benne, a hátulján pedig az, hogy 23/24. Ez miért van így és melyik az igazság? Vagy hogy értelmezzem? (Lehet csak én vagyok ennyire buta, elnézést)
Figyelt kérdés
Csak hozzá értők válaszát kérném2016. márc. 3. 22:24
1/3 anonim válasza:
Nem vagy buta, én sem tudom pedig nem tegnap kezdtem edzeni :D
Maradjunk a tényeknél. 20g tejsavó izolátumot tartalmaz és 2-5g CH-t ami feltud szívódni ez kevés. A lényeg hogy az édesítőszereknek és a minimális cukornak köszönhetően nem nyomja fel a vércukorszinted tehát alacsony glikémiás indexű. Ez jó. A fehérje pedig segít megtartani az izmokat, fogyókúrázónak edzés mellett életbevágóan fontos a napi magas fehérjebevitel.
OFF
Megjegyzem csillagászati ára van. Olyan mintha 80 ezerért vennél 2kg tejsavó izolátumot. Amúgy 13 ezerért kapsz 2kg tejsavó izolátumot ami 100 db ilyen fehérjeszeletnek felel meg.
2/3 anonim válasza:
3-4g ami felszívódó szénhidrát belőle, a többi 18-20 pedig rost, ezt is meg kell adni a szénhidrát tartalomnál, viszont ez ugye nem szívódik fel, ezért kalóriát nem tartalmaz.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, most már értem! :)
2016. márc. 4. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!