Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra (? )

Fogyókúra (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Fogyokurazni szeretnek, de sajnos nagyon nehezen tudom ravenni magamat :(

A mozgasra is es arra is hogy keruljem az ilyen es olyan kajakat. De probalkozom szoval az lenne a kerdesem hogy melyek azok az etelek, amiket a legjobban kerulnom kellene?

2016. márc. 6. 14:10
 1/2 Szabi.L ***** válasza:
A feldolgozott élelmiszereket kerüld. Próbáld meg nyers alapanyagokból magadnak elkészíteni az ételeket. Persze kell bele időt és energiát fektetni, de a siker nem jön ingyen. Szóval én ezt tudom tanácsolni nagyon alap szinten. :)
2016. márc. 6. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:

A gyors felszívódású szénhidrátokat kerüld! Tehát cukor, fehér lisztből készült ételek, édes gyümölcsök.

Figyeld az ételek glikémiás indexét, magas glikémiás indexűeket ne egyél, vagy csak nagyon ritkán, nagyon keveset, közepes GI mehet hébe-hóba, de az alacsony glikémiás indexűeket részesítsd előnyben, itt olvashatsz erről bővebben:

[link]

Sok mindenről nem kell lemondani, csak átalakítani... például a palacsintát zabpehelylisztből csinálom, és hozzáadott cukor nélkül főzött lekvárral, vagy eritrites túróval, esetleg proteinpudinggal töltöm.

Nagyon sok ilyen ételt találhatsz a neten. Az egészséges életmód nem feltétlenül jár szenvedéssel. Régen én sem mozogtam semmit. Aztán tavaly elkezdtem bringázni, most pár hónapja konditerembe is járok, és élvezem. Csak meg kell találni azt a mozgásformát, amiben örömet tudsz találni.

2016. márc. 6. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!