Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S! Valaki segítene?!

S. O. S! Valaki segítene?!

Figyelt kérdés
Nos, fogyni szeretnék, 158cm 88kg vagyok 17/L 25kg felesleg van rajtam, nagyon szégyelem magam hogy eljutotam idáig, mert múlt évben 78 kg voltam és elhatároztam,hogy lefogyok és sikerült is 68kg-ra fogynom dietaztam és az internetrol vegeztem 30 perces kardiót aztan tortent valami az eletemben es vissza a helytelenul táplákoztam sok suti, csoki, kenyer nem egészséges ételek, igy sierult 88kg fel mennem, már annyiszor kezdtem bele de soha nem csinaltam meg vegig, nem tudom most hogyan kezdek bele megint :( egy kicsit sokat irtam, de ha valaki segítene azt nagyon szépen meg koszononem :) :)

2016. márc. 4. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jó volt a régi diétád, akkor csináld azt újra, de életmódváltásnak, ne térj vissza a régi szokásokhoz és új rosszakat se vegyél fel.

Ha nem volt jó, akkor csinálj egyet. Úgy látom, van legalább némi fogalmad arról, hogy mi a rossz étel, na azt ne edd. Mozogj újra. Igazából eléggé egyértelmű, menet közben pedig majd finomhangolod, hogy jól is érezd magad még arra gondolbva is, hogy mostantól így élsz (csak a fogyás után kicsit lazábban, bár lehet, hogy nem, mert sok fogyás után a kalóriaigényed is csökken, max. sok extra mozgással nem).

2016. márc. 4. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy először a lelki bajodat dolgozd fel. Mi helyett eszel? Van rajtad jó 30 kilónyi felesleg, az már nem szimpla jó étvágy, falánkság, az már menekülés az ételbe, pótcselekvés.
2016. márc. 4. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak azert csokkene a kaloria igenye mert izmot veszit a helytelen dietaval ;) mivel a zsir nem ker kajat

olvasd el a sarga kapszulat nagyon hasznos keres ra googlebe ha valami kerdesed lenne nyugodtan irj

2016. márc. 4. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont nem tudjuk, hogy fehérjeszegény-e a diétája, márpedig leginkább az kell az izomvesztéshez.
2016. márc. 4. 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!