Hogyan tartsam féken az evészetet?

Akaraterő nélkül semmi értelme nincs. Ha nem vagy rá képes, akkor hagyd a francba az egészet. De tényleg. Sokkal rosszabb lesz, ha fogysz még 4 kg-t, aztán visszaszedsz 16-ot.
Ha megvan a kellő elszántság, és nem is gondolsz az evésre, akkor majd akkor gyere vissza kérdést feltenni.

Ezt ajánlanám, ez egy lassú izmosodási szakasz, amikor szinte semmi zsír nem jön az emberre, mivel csak napi 100-200 kalória pluszba van, olvasgass, az alapján dobj össze egy étrendet. Azt neked kell kitapasztalni. Én hiába írnám le jelenleg a 3500 kcalos étrendem 170 centi 68 kilósan, ami arra elég, hogy ne fogyjak tovább, te valószínűleg ettől pár hónap alatt visszahíznád a leadott 20 kilót. Amúgy javaslom térj át a sport-mozgás/testépítés rovatba, ott majd segítenek.

Előbb még úgy volt, hogy sok zsír maradt a hasadon... Na mindegy.
Nem hiszem el, hogy nincs elég kompetenciád ahhoz, hogy keresni tudj megfelelő étrendet az interneten. Nem olyan nehéz feladat.

Nem értem, mi baj van az evészet szóval, én is ismerem. Hivatalos cikkben nem alkalmaznám, de amúgy miért ne?
Nem a módszer az oka, genetika, honnan fogysz. Én teljesen jól fogytam 20 kilót s a fő problémás részem majdnem ugyanolyan hájas, mint volt. Oda hízom először, onnan fogyok utoljára, ez van.
A háj elvesztéséhez szálkásítanod kell, az izomnöveléshez tömegelned. Egyszerre nem fog menni, bár a kezdők kicsit tudnak izmosodni deficitben is.
Az utolsó mondatot nem értem a leírásban, a konditermes edzés maga a módszer az izmosodásra. Persze mellé kell más mozgás is, s megfelelő étrend, zsírvesztéshez valamilyen (tipikus vagy sem) szálkásító diéta, később (vagy ha úgy tetszik, előbb) tömegelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!