Nagy sülyfelesleggel küzdök! Mit ajánlatok, hogy lefogyjak?
Evés és mozgás. Ennek kellene egyensúlyban lennie.
Az elsőt csökkentsd egy kicsit, a másikat növeld egy kicsit. Minden nap.
Én nem hamukázok neked. Látod ezért is van vagy 54 %-om. Valami kis bögre folyton visszaveszi.
Szia! Nem tudom mit jelent a nagy súlyfelesleg, de ha annyira nagy, akkor először táplálkozás változtatással kéne kicsit leadni, hogy bírja a szíved a strapát. Kicsit érthetőbben, ne állj neki rögtön futni vagy erőgyakorlatokat végezni súlyokkal, kezdd mondjuk inkább sétával, de persze ne olyan lassan, mintha randin lennél:)
GI diétát ismered? ebben a diétában az ételek vércukorszintre való hatását táblázatokba osztja, nyilván 100 as a cukor, és vannak ezalatt bőven kisebb glikémiás indexű kaják, (keresek táblázatot neked).
Ezzel a diétával a sógornőm legalább 30 kg-ot fogyott éhezés nélkül. Én is hasonló diétát csinálok orvosilag:S de én sem voltam éhes egy mp-ig sem:) ha érdekel a téma, tudok ajánlani könyveket, keresek linkeket neked.
Nagyon szépen köszönöm!
/40 kiló súlyfeleslegem van! :( /
Nincs mit:) ja, a diéta több néven fut:
GI diéta, glücky, south beach diéta, low carb, szénhidrát szegény, súlykontroll- béres alexandra neve alatt..
sok sikert és kitartást kívánok neked:) azt el is felejtettem, hogy írtam e, hogy sógornőm a 30 kg vesztesége alatt egy mp-ig nem volt éhes? :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!