Milyen gyakorlatokat ajánlatok? Illetve étkezés?
25 éves vagyok, 169 cm, 64 kg. Szeretnék fogyni 7-8kg-ot.
Arra gondoltam, h. mindennap tornáznék egy fél órát, Rubint Rékára. Emellett sokat sétálok, biciklizek. Táplálkozáson annyit változatnék, hogy szinte semmi csoki, cukor. KEvesebb szénhidrát, de sok gyümölcs. Este 6 után már nem ennék, ill. egyszer egy héten, de akkor is 8 után már nem.
Ettől leadhatom a felesleget? Mennyi idő kb?
mivel a Te tudásod is azon a szinten áll, hogy az étkezést napszakhoz, időponthoz kötöd, így lehet úgy jársz mint a többi hasonló gondolkodású ember, és pár kiló testtömeg csökkenés után elzsírosodsz, meg hízni kezdesz.
szerintem tanuld meg hogy s mint kéne enni, és akkor biztos hogy tudsz majd fogyni, ha egészséges vagy amúgy (nincsenek hormon problémáid, etc.)
Aczél neked mi a foglalkozásod??
Amúgy én is ezeket csinálom 3 hónap alatt lement eddig 6 kg. Futni szoktam heti 2x 4-5 km-t. Rubint Rékázni is szoktam,de az csak formásodni jó. Hasamra még kellene egy kicsit. :)
gyilkoló művész vagyok.
de attól függ, mennyire vagy kíváncsi. ha komolyan kérded, azt is leírhatom.
értem.
élelmezéstudományi karon tanulok egy egyetemen.
meg a komolyabb dolog, amit írtam, harcművészetekkel foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!