Jobb, ha eszek, mint hogyha nem?
Egész nap csak egyszer szoktam enni,mert nem kívánok többet,ezért megettem mindig amit megkívántam,mert nem ettem sokat belőle.
Most szeretnék fogyni,nem vagyok kövér,de 3-4 kilótól megszabadulnék.
Melyik a jobb,ha egyáltalán nem eszek,ha igen akkor valami fogyisat pl: hal,csirkemell,saláta
abból is csak nagyon keveset(pár falat)
Gyorsabban fogynék,ha egy nap egyszer megeszem a fogyókúrás kajákat,mintha egésznap csak kávézok és pár falatot eszek?
Mellette edzek is.A mai napom pl ez volt
reggel 1 kávé
délben egy kis tányérka lasange
délután még egy kávé
egyóra elliptikus trénet,fél óra twister gép,Norbi 1000 kalóriás edzése
és ennyi,nem kívánok többet,de szeretnék ezekről áttérni a diétás dolgokra hátha fogynék kicsit.Ha többet ennék,de fogyókúrás dolgokat,akkor gyorsabban leadnám a súlyt? Attól tartok raktároz a szervezetem a kevés ennivalótól .
Ha változtatok holnaptól pl. reggel kávé délután négy felé pedig saláta ,hal vagy csirkemell,minden nap egy óra ellipszis tréner,twister gép fél óra,fél óra zóna edzés.
Vissza tudok fogyni 3-4 kilót így egy hónap alatt??
Az a baj, hogy fogyás miatt akarsz enni, fel sem merül benned, hogy talán az egészségedet nem kéne tönkrevágni.
Ha koplalással irreálisan gyorsan fogynék, akkor sem csinálnám. A testünk jobbat érdemel.
A semmiből nem tud raktározni a test, koplalással valamivel gyorsabb a fogyás, de általában átkozottul nem éri meg.
Te pedig még egy csomót edzel is? 2000 kcal is könnyen lehet koplalás, ha tényleg ennyit edzel... Evés nélkül szinte tuti, hogy hamar összeesel, meg persze lassuló anyagcsere, bomló izmok, tápanyaghiány, rossz közérzet, ésatöbbi.
Szia!
Én csináltam ezt egyik múlt évben, hogy nem ettem semmit.
3-4 hónapon keresztül, míg végül székletem is csak egyszer volt egy héten.
Nagyon megijedtem, aztán rájöttem hogy mi a baj.
Annyit ettem egy héten, mint más egy nap.
A végén a székletem is már fehér volt.
Kérlek, ne csináld.
Egyél inkább két nagyobb adag húst, kis (két szem főtt krumpli) körettel. Nekem az bejött fizikai munka mellett, mint az EGYIK étkezés (akár este is) és mellette ittam L-Carnitinos fogyókúrás italt. Gondolom az is segített, meg rengeteg C vitamint toltam magamba. De mondom, nem koplaltam annyira. Csak a köret volt tényleg egy maréknyi.
az L-karnitint felejtsétek el, parasztvakítás, aki kiváncsi miért privátban megírom, viszont a kérdezőnek:
ez í]y nem lesz jó, 6x kéne enned, belassul az anyagcseréd, megbetegszel és látszatfogyás lesz a vége/amikor izomból fogysz, a súlyod csökken ,csak épp a háj ugyanúgy ott lóg rajtad, kvázi arányaiban még kövérebb, vagy zsírosabb leszel, mint amennyiről indultál/
sárgakapszulát olvasgatni kéne és kiszedni a neked való infót, főleg ami a táplálkozás részt illeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!