Fel akarom adni! Segítseket. Mivel motiválhatnám magam?
Lassíts a tempón, én se bírnám.
A strandnak semmi köze nincs a kinézetedhez, ugyanúgy kimehetsz. Én is kimentem 84 kilósan, egyetlen rossz gondolatom nem volt ezzel kapcsolatban, igaz, én nem magamat mutogatni mentem ki, hanem a vizet élvezni :D
Szerintem is lassíts. Inkább tedd életmóddá a mértékletes, ésszerű táplálkozást, mint hogy csakis a fogyókúrára alapozz.
+ 1 tipp: nézz filmeket, amik az egészséges táplálkozásról szólnak. Aki keres, az talál. Ajánlom például ezt: [link]
#4: Ez amúgy nem rossz ötlet, bár a fogyáshoz kevés a jó ételek fogyasztása, sajna kalóriadeficit is kell, ami azért nem mindenkinél automatikus. A kérdező súlyával azért még esélyes a dolog, hacsak nincs gond az anyagcseréjének a sebességével vagy nem éhes kicsike kalóriadeficitben is. Mert akkor nehéz.
De ha ilyen gyorsan tud fogyni, ha nem is élvezetesen, akkor egy lassú fogyás tuti összejön sokkal kellemesebben és tarthatóbban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!