Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan motiválhatnám magam?...

Hogyan motiválhatnám magam? Nektek mi vált be?

Figyelt kérdés

Túlságosan szeretek enni - szendvicsek, krumpli, édességek stb. MÉG nem vagyok igazán elhízva (162/55) de valahol mélyen sejtem, hogy ha nem változtatok, akkor hamar elérem a 60 kilót, ami meg már leírva is rosszul hangzik.

De ha egy-egy nap sikerül egészségesen ennem, utána ismét zabálni kezdek. És mivel családommal élek, nincs lehetőségem arra hogy ezeket a cukros/szénhidrátban gazdag ételeket egyszerűen ne vegyem meg, és túl nagy a kísértés.. Meg úgy gondolom lehetetlen, hogy valaha is elérjem az álomalakom, akkor meg minek az erőfeszítés..

19L

2013. jún. 4. 16:15
 1/5 Salamon Bálint válasza:

Javaslom, hogy kezdj el magadra főzni. No nem tésztákat meg rizst vagy krumplit, hanem husokat. Bármilyent.

Zöldség körettel.

2013. jún. 4. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Döntés kérdése.

Ha neked olyan kaják okoznak örömet amiktől beteg leszel, akkor lehet ez az öröm napról napra többet ér mint hogy egészséges/karcsú legyél.

Ezzel nincs mit tenni, a saját értékrended.. hozzád tartozik.

2013. jún. 4. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Valóban döntés kérdése. El kell döntened, hogy az ér többet, ha minden nap finomakat eszel és idővel talán egyre többet hízol (mert most még szerintem pont jó alakod lehet!) vagy ha nem eszel minden nap édességet és péksütiket, hanem csak ritkábban, és meg leszel elégedve magaddal. Nem tudom, milyen lehet az álomalakod, de szerintem esetleg alakot kellene akkor most formálnod különböző tornákkal, nem pedig fogyókúrázni.
2013. jún. 4. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
De vannak egyébként finom, meg édes ételek cukor, liszt nélkül is.
2013. jún. 4. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Óó igen azt tudom, hogy az egészséges ételek között is rengeteg a finom! Csak nekem a szendvicsek a mindennapjaim részévé váltak.

Próbálkoztam ilyenekkep hogy szalagavatóra, nyárra, gólyatáborra már sikerül változtatnom, de eddig mindig visszaestem. Csak ez az állandó bűntudat, hát nem hiába van.

2013. jún. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!