Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mivel motiválhatnám magam?

Mivel motiválhatnám magam?

Figyelt kérdés
Akárhányszor elkezdek diétázni/edzeni mindig abbahagyom 1-2 hét után,mert nem látok eredményét. 2 éve fogytam 15kg-t,de az már a múlt..elhagytam magam. Mivel tudnám motiválni magam?

2013. okt. 27. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Jobb lesz a közètzeted, magabiztosabb leszel. Egyszer már sikerült, nem? :) Szerinte ird be gugli képkeresőbe, hogy woman body transformation. Ennél motiválòbb szerintem nincsen.:)
2013. okt. 27. 13:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,de akkor volt mögöttem biztos háttér,amibe kapaszkodhattam.:) Most semmi sincs. Köszönöm!! :)
2013. okt. 27. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Először is fogadd el a tényt, hogy a látványos fogyáshoz hónapok kellenek. Nekem kb. 7-8 kiló fogyás kellett ahhoz, hogy elkezdjem érezni a ruháimon, még 5-6 kiló ahhoz, hogy az emberek elkezdjék megjegyezni, hogy fogytam.

Ne diétázz és eddz, hanem válts életmódot! Ne ideiglenesen egyél kevesebbet és ne ideiglenesen sportolj, hanem kezdj el új életet élni. Higgy abban, amit csinálsz! Higgy abban, hogy meg tudod változtatni a rossz szokásaidat, és büszkén mész majd sportolni, és büszkén utasítod el a káros ételeket.

Ha nem változtatod meg az életed, akkor tartson akármeddig is a fogyókúrád, ha azt abbahagyod, akkor úgyis visszajönnek a kilók. Én 10 éven keresztül próbálkoztam csodadiétákkal, sikertelenül. Most, hogy életmódot váltottam már annyit fogytam, hogy vékonyabb vagyok mint általános hatodik óta valaha!

2013. okt. 27. 13:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van. Köszönöm, és gratulálok! :)
2013. okt. 27. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!