Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel motiválhatnám magam az...

Mivel motiválhatnám magam az edzéshez?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, nem vagyok kövér,de nem érzem jól magam a bőrömben. Régen rendszeresen sportoltam,de mára sajnos ellustultam. Milyen diétát/edzés formát ajánlanátok?

2014. jún. 20. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Szénhidrátszegény diéta, aerob/HIIT mozgás.
2014. jún. 20. 11:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát leginkább az segít, ha valóban el akarod érni a célod, nem csak álmodozol róla. Esetleg olvass könyveket a témában, nézz videókat, nekem ezek szoktak adni némi kedvet hozzá, mert mindig találok valamit ötletet benne, mit kéne esetleg máshogy kipróbálni pl. a konditeremben. Ha elkezed, maga a sporttól sokat javult közérzet is sok motivációt tud adni. Aerob edzés közben pl. olyan 30 perc elteltével nagyon fel tudok dobódni, elkezdek pörögni, jó kedvem lesz. Súlyzózáskor pedig imádom azt az értést, mikor bedurran az izom.
2014. jún. 20. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!