Miért nem fogyok?
18 éves lány vagyok, 65 kilóról indultam egy hónappal ezelőtt. Most szintén 65 kg vagyok. Napi 1200 kalóriát eszem, és nagyon aktívan mozgok. Az 1200 kalóriát is igyekszem egészséges ételeken keresztül bevinni, sok fehérjét és zöldséget eszek, viszonylag kevés szénhidráttal. 5 étkezésre osztom szét. Naponta sportolok, centik szerint már 6 cm lement a hasamról (általában oda hízok), de kilókban semmi sem látszik, ami nagyon elkeserítő, mert 22-ig szerettem volna 60-61 kilóra lemenni.
Gondolkoztam azon is, hogy attól lehetek nehezebb, hogy épp most fog megjönni, de erre nem foghatok rá 5 kilót!
Valaki tudna nekem segíteni?
Fogysz, ott a 6 centi. Kit érdekel, hogy hány kiló az ember? :D Az nem számít semmit, nincs is rád írva. A fejedben kell rendbetenni a dolgokat, ha az zavar. Max. érdekes, hogy így jött ki a dolog, de a testsúly érdekes dolgokra képes. Nyilván nem izmot szedtél fel több kilót egy hónap alatt, ha valaki szokás szerint benyögné ezt.
A fő, hogy karcsúsodsz.
Fogysz te, hisz 6 cent lement a hasadból!
Miért csak a kilók számítanak, amiket úgyse lát senki? Akkor fog elbírni az új széked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!