Ha 2-3 napig nem eszek akkor mennyit fogyok?
Figyelt kérdés
Nem akarok diétázni,nem akarok fogyókúrázni, egyszerűen csak nem akarok enni.. Eleve Depressziós vagyok és még enni is képtelen vagyok, de néha meg rám jön a zabálhatnék.. Ha 2-3 napig nem eszek ( talán pár falatot ) akkor mennyit fogyok? Egyáltalán megfog látszódni rajtam hogy nem eszek? Tudom, lehet rosszul leszek, szédülni fogok, de nem bánnom. NEM FOGYÓKÚRÁZNI AKAROK!! 2-3 napig nem fogok enni. Mire számítsak? Mennyit fogyok majd? Lehet utána se fogok enni, egyszerűen még enni is képtelen vagyok.2016. jan. 28. 18:10
1/20 anonim válasza:
semmit nem fogsz vele fogyni semmit nem érsz el vele csak annyit hogy rosszul leszel amit leirtál! max ha a mérlegre ráálsz majd akkor kevesebbet mutat majd mert a beleidben gyomrodban kevesebb lesz a kaja... ha nem eszel akkor meg semmi nem lesz a gyomrodban a kaja. de fogyni ettől nem fogsz! több nap kell hogy meginduljon a fogyás
3/20 anonim válasza:
Légyszike ne itt sajnáltasd magad. komolyan, i nkább kösd fel magad. Bocs.
4/20 A kérdező kommentje:
képzeld el, nem sajnáltatni akartam magam, én csak feltettem egy kérdést.. Tudod, felkötném magam.. És tudod mit... Meg is fogom tenni! Szép estét.!
2016. jan. 28. 18:27
6/20 A kérdező kommentje:
Azt mondod hogy nem?? Hát majd kiderül.. Mindegy, úgy látom hülye ötlet volt kiírni ezt a kérdést. Én csak segítséget kértem, erre nem is válaszokat kapok a kérdésemre.. Köszi szépen.. ( bocsánat hogy élek )
2016. jan. 28. 18:45
7/20 ireland00 válasza:
Valószínüleg lány vagy, szóval beszélgess egy fiúval és sírd ki a lelked, amúgy meg, mint az előzőek: semmi láthatót nem fogysz, csak le fogsz gyengülni, a fogyás beindulásához több nap, akár több hét kell
8/20 anonim válasza:
ongyilkossagra valo buzditas 4 ev szabadtsagvesztessel jarhat. ugyhogy okosan.
amugy tenyleg nem fogsz vele semmit fogyni, hogyha elotte rendesen ettel. ha elotte is mar alig-alig ettel, akkor akar fogyhatsz is.
9/20 anonim válasza:
"Akkor se fogysz." - Dehogynem!
Hamvasztás után alig lesz 1,5 - 2 Kg.!
10/20 vfrtom válasza:
Hülye kérdésre mégis mit vártál. Neked doki kellene nem nemevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!