Ha nem eszek kb 6 napig akkor hány kilót fogyok?
Megpróbálom nem bunkón.
Ha nem eszel hat napig, vagy elájulsz, vagy meghalsz. Döntsd el, melyik a jobb.
Valamennyit biztos fogysz, hogy pontosan mennyit, azt nem tudom, legyen x.
Namost ha ismét enni kezdesz, mert ugye azt örökké nem lehet hanyagolni, akkor x kétszeresét hízod majd vissza. Ezt viszont garantálni tudom.
Változó... 0 és pár kiló között, de hogy ebből mennyi a zsír... S nyilván visszaszedsz valamennyit, amikor enni kezdesz.
Arra sajna nem emlékszem, hogy 4 és fél nap alatt fogytam-e anno... Nem fogyási céllal böjtöltem.
Viszont egyszer volt 5 nap, ami alatt egyszer ettem egy szolid étkezésnyit. Semmit nem változott a súlyom :D Stagnálós fajta, igazán szénhidrátos-cukros-zsíros-estilakomás kalóriadús étrenddel jött fel évi egy kiló...
Van, aki sokkal jobban reagál a koplalásra, s van, aki azzal fogy le, majd évekig tartó, nem túl durva, de odafigyelést igénylő "küzdelem" és a súly egy kis részének visszaszedése után lazán tartja, intenzív édességevés (de azért életmódváltás) mellett. De azt hiszem, ez nem a többség. S amúgyis megvannak a veszélyei, a testnek jobb, ha nem adunk ekkora sokkot egy minimális esélyért. Végül úgyis az számít, hogy megfelelő, viszonylag egészséges-e az étrendünk... Lefogyni még le lehet valahogy, de egészségesen tartani egész életünkben... Az a kihívást jelentő, komoly dolog.
Viszont 6 nap az semmi, ha fogysz is 1-2 kilót, nem érsz vele semmit. (Fagyban még hatásos is lehet, de valószínűleg akkor sem zsírból menne a fogyás nagy része.)
Ha nem vagy tisztában a test igényeivel, s vannak izmaid, amiket meg akarsz tartani... Hidd el, meg akarod. A fogyásban is segítenek és szebb is úgy az ember, ha vannak. Tehát ha nem tudod, hogy az extrém kalóriadeficit és totális tápanyaghiány sokkja nagy terhet ró a testedre és semmi erkölcsi alapod csodálkozni, ha az izmaidat kezdi bontani, akkor ne vágj bele ilyenekbe. A test ügyes és megóv az éhhaláltól, ha ennyi ideig nem jutsz ételhez, de ez az általad elkerülhetetlen kényszerhelyzetekre kell, hogy minimalizálódjon. Direkt koplalni... Azt ne.
Egyszer 11 napig alig ettem és hidegben voltam (megint nem fogyási céllal, csak nem volt pénzem. tudjátok, milyen a hagymaleves zsiradék nélkül? kegyetlenül borzalmas :D), na akkor még az én stagnáló testemből is eltűnt 4 kiló... Nem a zsír, az valószínű. Utána a szokásos ereszdelahajam étkezésre álltam vissza. Roppant alatt visszajött az elvesztett súly, természetesen, s onnantól megint pont annyi voltam, mint előtte (az én testem nem támogatja a dupla visszahízást :D ragaszkodik a szokásos súlyához).
A párom, amikor koplalt (evett, csak keveset és éjjel dolgozott, a pénzt pedig étel helyett monitorra gyűjtötte), hetente 2 kilót fogyott.
Az elsőnek nincs igaza, én már kétszer is megcsináltam hogy 7 napig semmit nem ettem, és nem haltam meg, nem is ájultam el.
De amúgy senkinek se ajánlom ezt, egyrészt már nagyon gyenge voltam, az ágyból is alig bírtam kikelni, másrészt meg utána amikor ettem, egész éjjel aludni se tudtam, annyira rosszul voltam, meg hányingerem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!