Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 2-3 napig nem eszek akkor...

Ha 2-3 napig nem eszek akkor mennyit fogyok?

Figyelt kérdés
Nem akarok diétázni,nem akarok fogyókúrázni, egyszerűen csak nem akarok enni.. Eleve Depressziós vagyok és még enni is képtelen vagyok, de néha meg rám jön a zabálhatnék.. Ha 2-3 napig nem eszek ( talán pár falatot ) akkor mennyit fogyok? Egyáltalán megfog látszódni rajtam hogy nem eszek? Tudom, lehet rosszul leszek, szédülni fogok, de nem bánnom. NEM FOGYÓKÚRÁZNI AKAROK!! 2-3 napig nem fogok enni. Mire számítsak? Mennyit fogyok majd? Lehet utána se fogok enni, egyszerűen még enni is képtelen vagyok.

2016. jan. 28. 18:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

A többiek már leírták, hogyan fogod érezni magad. Nézzük a fogyás részét: ha inni se iszol, először a folyadék ürül ki a szervezetedből, ami 2-3 nap után pár kiló minusz lesz. A koplalásnál a tested az izmot kezdi el lebontani, ez néhány nap esetében lehet akár 1 kiló is (függ a testsúlyodtól és a szervezetedtől).

Ez mind szép, de aztán ha elkezdesz enni (mondjuk csak normálisan, nem túlenni magad) akkor is a tested szépen elkezdi raktározni a tápot zsír formájában. Szóval 2-3 nap koplalásod után 1 héttel több lesz a súlyod, mint az elején.

Ha ezt megspékeled még több napi koplalással, akkor utána még több lesz. Persze ha már most is csontsovány vagy, akkor nagy difi nem lesz.

Már ha nem visz el a mentő addig.

2016. jan. 28. 18:54
 12/20 A kérdező kommentje:

Az elmúlt időszakban is alig-alig ettem. 6 napig ha nem eszek ( csak gyümölcsöt vagy esetleg pár falat ételt ) akkor mennyit fogyhatok?? Jó, oké, tudom, lefogok gyengülni, de nem érdekel. ( így is gyenge vagyok már ) Kérdésem még egyszer : 6 nap alatt evés nélkül mennyi kiló megy le????

Ja és igen, lány vagyok..

2016. jan. 28. 18:56
 13/20 ireland00 válasza:
64%
Max fél kg, de ha gyümölcsöt meg müzlit eszel meg egy kis húst, az már egy komplett fogyókúra
2016. jan. 28. 19:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
6 napig nem eszel, csak gyümölcsot, kb minusz 10 ezer kalória tessék: papíron 1,4 kg zsír+ kiürülnek a glikogén raktárak, ezért velük együtt megjósolhatatlan mennyiségű megkötött víz is távozik a szervezetből.
2016. jan. 28. 19:00
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Agyból már nem sokat...
2016. jan. 28. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

2-3 nap alatt egy kiló alatt fogysz, a vízvesztés nem fogyás.

Nem tudom, látszani fog-e, ennyitől nekem semmi nem lenne (egyszer nem ettem majdnem 5 napig, jól voltam :) kicsit szürreális volt a végén a szokásos 2 óra sétám, de ennyi, még csak éhség sem gyötört, a ketózis mondjuk segít), sok ember pedig hetekig simán böjtöl. De mivel eddig sem ettél jól és gondjaid is vannak, lehet gyengülés vagy ájulás vagy hasfájás vagy bármi.

2016. jan. 28. 19:20
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
A test inkább zsírt bont, de persze megy izomból is, hisz kell a fehérje és kell a glükóz (ha azt eszik az ember, akkor ez nem játszik). Illetve bizonyára nem egyforma az embereknél az arány. De normális test nyilván hozzányúl a zsírtartalékokhoz, jóval mielőtt elsorvasztaná az izmokat energiáért, minden kísérlet erre az eredményre vezetett eddig tudtommal.
2016. jan. 28. 19:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Még mindig?! Fogadjunk?
2016. jan. 28. 19:27
 19/20 vfrtom ***** válasza:
59%
17-es. Ha nem mozog előbb az izmokat bontja, csak aztán nyúl a zsírhoz. Nem evés plusz nem mozgás -> sorvadás. Nem csak agyilag. Az megtörtént már.
2016. jan. 29. 08:02
 20/20 anonim válasza:

Semmi bajod nem lesz , ha 2 napig nem eszel .

Sokan csinàljàk is , hogy csak folyadékot vesznek magukhoz 1-2-3 napig , elvileg kell is ès jót is tesz a szervezetnek hogy heti 1 nap legyen kaja nélküli nap.

Az màr màs kèrdès , hogy a szervezeted , hogy fog rà reagálni.

A szénhidrát hiánya feszültséget fog okozni, ès idegesebb leszel , mint àltalàban.

Viszont fokozatosan okosan , ha ismered a testedet elèrheted simán, hogy baj nélkül lehozol 1-2 nap nem evèses napot.

2022. júl. 9. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!