Ha 2-3 napig nem eszek akkor mennyit fogyok?
A többiek már leírták, hogyan fogod érezni magad. Nézzük a fogyás részét: ha inni se iszol, először a folyadék ürül ki a szervezetedből, ami 2-3 nap után pár kiló minusz lesz. A koplalásnál a tested az izmot kezdi el lebontani, ez néhány nap esetében lehet akár 1 kiló is (függ a testsúlyodtól és a szervezetedtől).
Ez mind szép, de aztán ha elkezdesz enni (mondjuk csak normálisan, nem túlenni magad) akkor is a tested szépen elkezdi raktározni a tápot zsír formájában. Szóval 2-3 nap koplalásod után 1 héttel több lesz a súlyod, mint az elején.
Ha ezt megspékeled még több napi koplalással, akkor utána még több lesz. Persze ha már most is csontsovány vagy, akkor nagy difi nem lesz.
Már ha nem visz el a mentő addig.
Az elmúlt időszakban is alig-alig ettem. 6 napig ha nem eszek ( csak gyümölcsöt vagy esetleg pár falat ételt ) akkor mennyit fogyhatok?? Jó, oké, tudom, lefogok gyengülni, de nem érdekel. ( így is gyenge vagyok már ) Kérdésem még egyszer : 6 nap alatt evés nélkül mennyi kiló megy le????
Ja és igen, lány vagyok..
2-3 nap alatt egy kiló alatt fogysz, a vízvesztés nem fogyás.
Nem tudom, látszani fog-e, ennyitől nekem semmi nem lenne (egyszer nem ettem majdnem 5 napig, jól voltam :) kicsit szürreális volt a végén a szokásos 2 óra sétám, de ennyi, még csak éhség sem gyötört, a ketózis mondjuk segít), sok ember pedig hetekig simán böjtöl. De mivel eddig sem ettél jól és gondjaid is vannak, lehet gyengülés vagy ájulás vagy hasfájás vagy bármi.
Semmi bajod nem lesz , ha 2 napig nem eszel .
Sokan csinàljàk is , hogy csak folyadékot vesznek magukhoz 1-2-3 napig , elvileg kell is ès jót is tesz a szervezetnek hogy heti 1 nap legyen kaja nélküli nap.
Az màr màs kèrdès , hogy a szervezeted , hogy fog rà reagálni.
A szénhidrát hiánya feszültséget fog okozni, ès idegesebb leszel , mint àltalàban.
Viszont fokozatosan okosan , ha ismered a testedet elèrheted simán, hogy baj nélkül lehozol 1-2 nap nem evèses napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!