Miért nem fogyok derékból?
Figyelt kérdés
nem vagyok kövér, inkább szálkásodni szeretnék. Kicsit rosszul kezdtem neki a fogyásnak, hirtelen csökkentettem a kajamennyíséget, kicsit beesett arcom volt, nagyon picit látszottak a bordák is. Kezdetben csak gyúrtam, futottam, mostanság inkább a kardióra állok át. A lábamból lement, a nyak részről is - viszont a pocim, illetve deréktájon van még felesleg. Aránytalanul sok! Egyszerűen nem megy le, tolom az almákat, iszok sok vizet. Persze lehet, hogy túl sok zsemlét eszek, illetve az ülőmunka se segit...2016. jan. 31. 22:21
1/3 anonim válasza:
Nem fogyunk egyenletesen. Az elején teljesen lefogytam arcból, aztán jöttek más részek is, de a hasam 20 kiló elteltével sem sokkal kisebb (valamennyire azért igen), miközben mindig az volt messze a leghájasabb. Be kell fejezni a fogyást, nincs mese.
A zsemlék és az ülőmunka tényleg nem segít, de lehet mozogni és étrendet változtatni. Az, hogy honnan fogysz, az viszont genetika.
2/3 anonim válasza:
Valoszinu inkabb derekra hizos vagy. Es ahova eloszor hízik az ember onnan mennek le Legkésőbb a kilók.
Egyel teljes kiőrlésű zsemlét, jobban el is telít.
3/3 A kérdező kommentje:
"Be kell fejezni a fogyást, nincs mese."
ezt úgy érted, hagyjam abba az egésszet?
2016. febr. 1. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!