Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindennap edzek Egy órát...

Mindennap edzek Egy órát mégsem fogyok. (? )

Figyelt kérdés

Minden egyes nap 1 órát edzek, elkezdtem a 30 napos plank-ot is, plusz minden este futok 10 15 percet!

83 kg-ról sikerült lefogynom Tae bo-val 70 kg-ra. Azóta meg sem álltam az edzéssel,( Volt hogy lementem már 68 kg-ra) csak ugye beiktattam a futást és a plank-et is. Diétára figyelek, szénhidrát nagyon minimális, fehérje és zöldség és a napi 2l víz az mindig meg van..Erre ma mértem magam (igaz hogy este mértem) de 73 kg-ot mutatott a mérleg!!!!! :((((( Hogy lehet ez? valamit rosszul csinálok? :( Légyszi aki tud segítsen ki, hogy mi lehet a hiba. :( nagyon szomorú vagyok. De azért reggel is megmérem magam..

Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett.

Szép napot!

2016. jan. 14. 21:30
 1/8 anonim válasza:
Egyél még kevesebbet. Én csak olyankor fogyok.
2016. jan. 14. 21:33
 2/8 anonim válasza:
90%
Izmosodsz szerintem es az izom nehezebb ,mint a háj
2016. jan. 14. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Centikkel hogy állsz?
2016. jan. 14. 21:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem mérem magam centikbe :o azon filóztam,. hogy csinálok képet magamról, ma, és egy hónap múlva megnézem a változást, meg centikbe fogom mérni magam..nem lehet h nem fogyok ha mindent betartok :(
2016. jan. 14. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:

A leírás alapján jól csinálod, de én azért kiszámolnám egy tipikus nap kalóriatartalmát, hátha mégsem eszel olyan keveset, mint gondolod... Másra nem tudok gondolni, ha nem eszel túl sokat, fogynod kell. Illetve igen, a centiket is nézd.

Milyen magas vagy?

2016. jan. 14. 22:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Mérni fogom holnaptól a centiket.170cm vagyok.

Nagyon durva hogy alig veszek észre változást...:(

2016. jan. 14. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs a testednek energiája fogyni, lelassult a folyamat, raktározásra állt be a szervezeted. Egyél egy jót egy nap, és másnap folytasd a diétát. De ezután figyelj a megfelelő energiabevitelre is. :) Hajrá!
2016. jan. 14. 22:38
 8/8 A kérdező kommentje:
hát kipróbálok mindent :) köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat :) remélem elindul újra a fogyás :/
2016. jan. 15. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!