Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert nem fogyok?

Miert nem fogyok?

Figyelt kérdés

Januar 2-an kezdtem az eletmodvaltast. Azota jarok heti 3-4x kondiba es heti 1x uszok. Odafigyelek mit eszek, de bevallom eleg edes szaju vagyok es neha lecsuszik egy kis nasi. Vettem bioteches ultra loss shakeet. Az a vacsim, meg neha a reggelim. Edzes elott l-carnitint szedek.

Ma megmertem magam es egy kicsit se fogytam. Amitol elegge elkeseredtem, mert mar ha csak 1kiloval kevesebbet mutat a merleg, mar megerte. Olvasom sok forumon, hogy sokaknak heti -1kg megy. Valamit rosszul csinalok?

Baratom azzal biztat, hogy a zsir atalakul izomma igy nem valtozik a suly, csak atalakulok.

2016. febr. 3. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs rajtad sok felesleg, akkor elég lassú a változás.

A néha és a kis nasi mit jelent?

Szerintem okés, ha mondjuk egy héten egyszer eszel egy kis csokit vagy sütit. De ha ez rendszeres és naponta csinálod és nagyobb mennyiségben, akkor azzal mindent elrondthatsz.

2016. febr. 3. 12:49
 2/8 A kérdező kommentje:

173cm vagyok es 78kg. Van rajtam eleg felesleg.

A kis nasi meg azt jelenti, hogy monjuk heti 1 tablak csoki

2016. febr. 3. 13:10
 3/8 anonim válasza:

Ne csak a mérleget nézd. Valószínűleg ennyi edzéstől izmosodsz is:). Ha ezt folytatod tuti jól fogsz kinézni és jobban is érzed majd magad! Csak így tovább! A nasit pedig amennyire lehet spórold ki.:)

Amúgy nincs itt semmi titok: Egy nap bevitt energia (kalória) - egy nap elégetett energia = Egy napi fogyás/hízás

2016. febr. 3. 13:27
 4/8 Adam_Hack ***** válasza:
A barátodnak annyi esze van, mint egy vizibolhának. Biztos valami szakállas gyíktestű számítógép-übermájer. A zsír sosem alakul izommá, azt le kell égetni, az izmot pedig fel kell építeni!
2016. febr. 3. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:

A barátod iszonyú butaságot beszél...

Viszont izmosodhattál igen lassú fogyás mellett (mivel az izomépülés is lassú, deficitben főleg, s úgy csak kezdőknél történhet meg) és ez kiegyensúlyozhatja a súlyt. Ezt nem tudhatjuk, neked kell látnod, hogy csökkent-e a hájat s nőtt-e az izmod...

Makrókkal hogy állsz? Gondolom, nem számolod őket, ami még nem lenne gond, de ha anélkül nem megy, akkor kéne. Ha csak odafigyelsz, akkor honnan tudod, hogy kalóriadeficitben vagy? Anélkül pedig nyilván nem fogysz.

Ha már rászánod magad a szálkásításra, akkor, ha nem szenvedsz a kevés evéstől, csináld rendesen, s akkor több kilót fogysz havonta, akárhogyan izmosodsz is.

2016. febr. 3. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Még valami a makrókkal kapcsolatban. Addig OK, hogy beállítasz valami szimpatikus kezdőértéket, de ezt a fogyási ütemednek megfelelően változtatnod kell, ha elmarad az eredmény. Tipikusan a szénhidrátot szokás csökkenteni, mivel tipikusan száénhuidrátra alapozzuk az energiabevitelt (néha persze a fehérje több, de az nem energiaforrásnak kerül be, hanem a fehérjeszükségletet hivatott kielégíteni. energiának szénhidrát vagy zsír kell, kalóriaváltoztatáskor sem nyúlunk a fehérjéhez, mert a test igénye nem így működik. ezért nem értelmes a százalékozás, a testnek grammban kifejezhető fehérje- és zsírigénye van). Szóval ha nem fogysz jól, csökkentsd a szénhidrátot (esetleg a zsírt, ha van hova, s csak azt, ha arra alapozol), ezt így csinálja más is, aki komolyan veszi a szálkásítást.
2016. febr. 3. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg sokat eszel.

Szerintem az egy tábla csoki sok, főleg ha egyszerre eszed meg. Aki változtatni akar, akin sok felesleg van, annak nem kéne egy tábla csokit megennie.

2016. febr. 4. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy az Ultra-Loss shake csak egy kicsit segít, a nasi (1 csoki pl.) viszont nagyon sokat ront. Szóval így nem sok értelme van. De az is igaz, hogy a fogyásban mindig vannak üresjáratok és nem csak a mérleget kell nézni. Nézd a tükröt, vagy használj kalipert.
2016. febr. 5. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!