Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyak? 13 éves vagyok...

Hogyan fogyak? 13 éves vagyok sokat sportolok nem eszek sokat mit csináljak?

Figyelt kérdés

2016. febr. 7. 17:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

elöző hosszászoló.

Kérlek ne irogass, ha nem értesz hozzá!

13 éves szegény!!!

Mond ez neked valamit??

Nem szabad ilyen drasztikus mértékben diétáznia mert súlyos következményei lesznek. A cukrot elhagyni stb. nem szabad ebben a korban. csak mértékkel kell fogyasztania mindenből. És jóval kevesebb szénhidrátot, mert ugye más nem ért hozzá csak te :)

2016. febr. 10. 09:35
 22/31 anonim ***** válasza:

A rizs pont, hogy nem nagy szénhidrát forrás :) A krumpli az igen :) Te tényleg nem értesz hozzá kedves anyuka:)

Az édesittő szereket felejtse el örökre, inkább 2 kanál cukor, ami tiszta mintsem valamelyik laboratoriumi kotyvalék édesittő szer. utobbi sokkal több méreganyagot tartalmaz. Hiába van ráírva, hogy bió meg kutyafaxsza:)

2016. febr. 10. 09:38
 23/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden kommentelőnek!
2016. febr. 10. 10:08
 24/31 Bayer andor válasza:
Jó lenne ha a helyes írással is jóban lennél,mutogatni valóan botrányos a helyesírásod
2016. febr. 10. 19:43
 25/31 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen :)

Tényleg a gépelési hibáimba kössél bele :)

Ha már másba nem tudsz :)

Jó éjt :)

2016. febr. 10. 19:55
 26/31 Gábor a hegymászó válasza:

Szia!

Ez segíteni fog szinte minden kérdésben:

[link]

2016. febr. 12. 08:03
 27/31 anonim válasza:
Ha a reggeli, ebéd és vacsora időn kívül megéhezel, ne egyél, hanem inkább igyál sok vizet! Az nem hízlal, de telít
2016. febr. 13. 10:57
 28/31 anonim válasza:
Én is így vagyok :( az a helyzet hogy sokat kell mozogni, többet! Pl. este 30 gugolás és felülés ! ne fuss, mert ilyen súllyal ha futsz, akkor tönkre megy a térded. és úgy egyél hogy mindig egyre kevesebbet, pl 1. nap ugyanannyit, másnap egy kicsivel kevesebbet! ne egyél csipszet,csokit, és kevés kenyérfélét.
2016. febr. 13. 18:47
 29/31 anonim válasza:
Szia! Én kb ugyan ezekkel a parameterekkel rendelkeztem igaz kicsit idősebb voltam...kb 18 évesen 171cm 80-83kg. Annyit csináltam, hogy mindennek a felét ettem fél zsEmle reggel délben..közte gyümölcs otthon főtt étel, sok sok víz!!! 6 után ne egyél. Én otthon tornáztam akkor később edzőteremben... Elég hamar elkezdtem fogyni, nem nehéz betartani. Ennyi idősen picit tényleg sok ez a súly. De csak kis akarat kell hozzá...Kitartás:) sok sikert :)
2016. febr. 14. 21:30
 30/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Te egy tinédzser vagy, ilyenkor a fogyást, hízást, testalkatot nagyban befolyásolja a hormonrendszered. Ez egy nagyon zűrös korszak ilyen szempontból.

Először is semmiképpen ne ess kétségbe! El fog múlni, pár év múlva sokkal kiszámíthatóbban fog működni a tested.

Másodszor is ne ilyen helyen kérdezz meg ilyen fontos dolgokat. Az hogy mennyit eszel, mit eszel, és mennyit mozogsz, roppant lényeges kérdés. Ha úgy érzed, hogy valami nem oké, szerintem bátran fordulj a háziorvoshoz, akár iskolaorvoshoz, aki tudja, hogy a te életkorodban hogyan kontrollálhatnád a súlyodat, mi volna a helyes étkezés. Ő tovább is irányíthat dietetikushoz, ha szükségesnek látja.

Interneten rengeteg jó leírást találni a helyes táplálkozásról, de egy fejlődő szervezetnek másra van szüksége, mint a barbibabává fogyni szándékozó 30-40 éves korosztálynak, tehát nem biztos, hogy egy ilyen diétát kellene követned. Ellenben sok orvos online is ad tanácsot. Egy dietetikust kellene megkérdezned, akár interneten, akár úgy, hogy személyesen keresed fel valamelyik szülőddel. Ha online kérdezel, semmiképpen ne felejtsd el megemlíteni a korodat és a nemedet!

2016. febr. 15. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!