Hogy fogyak le?
Figyelt kérdés
165 cm-es 71 kg-os 21 éves lány vagyok.Sok minden kipróbáltam már de semmi sem használt.
Segítsetek!
2015. dec. 31. 19:17
1/5 anonim válasza:
Mondjál azért többet. Milyen értelmesebb diétát próbáltál mennyi evéssel, mit mozogsz, mi az, ami fix az étrendedben, tehát meg se próbáljak mást ajánlani (nekem pl. ilyen a magas zsírbevitel, szerencsére ez pont jó fogyáshoz, elvileg és sokaknál gyakorlatilag is, persze kivétel mindig van, a kalóriadeficit pedig alap, anélkül nem megy).
2/5 anonim válasza:
Sport, egészséges ételek, kb. mindig egy időpontban étkezés és ne egyél 8 után.
3/5 anonim válasza:
Az tök cukker, miért fogynál le?
4/5 anonim válasza:
Ha érdekel hogyan fogytam (20 kilót) írj privátot, ide nem írom ki mert a sok diéta-szakértő visszakézből lehülyézne.
5/5 anonim válasza:
egyszeru, ne vigyel be naponta max tobb mint 300 kaloriat es egy het alatt mar 1-2 kilot is leadsz,oda lehet figyelni hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!