A lépcsőházban szeretnék lépcsőzni, hogy fogyak . Zavarná ez a szomszédokat, hogy le fel lépcsőzők? Nem rohangálok csak lépcsőzöm .
Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 16:33
1/23 anonim válasza:
Engem nem zavarna egyáltalán, ha előtte megkérdeznéd, és nyilván nem este 8 után.
Ha nem kérdeznéd meg, akkor zavarna, hogy nem kérdezted meg. :D
2/23 anonim válasza:
A lépcső arra van, hogy használják. Feltételezem nem trappolni akarsz.
3/23 A kérdező kommentje:
Hát azért 1-9 emeletig nem fogok megkérdezni ennyi embert :D.
2015. nov. 2. 16:51
4/23 A kérdező kommentje:
25 kg túlsúlyom van ha karnék se tudnék ,max a lihegésem lenne hangos .
2015. nov. 2. 16:52
5/23 anonim válasza:
Legfeljebb majd mindenki ráfeszül az ablakra, hogy szexel-e valaki a fordulóban. Amúgy ha szerzel egy kis sámlit, vagy öt könyvet, felléphetsz arra is, és akkor a kutyát nem fogja érdekelni, hogy járkál valaki a lépcsőházban - de persze valamivel monotonabb is lesz. Mindenesetre arra azért készüljél fel, hogy fél órán át lépcsőzni nem lesz leányálom, igen hamar meg fogod unni.
6/23 anonim válasza:
Ha csendben csinálod, puha talpú cipőben és nem csoszogsz, akkor még követőd is akadhat.
7/23 anonim válasza:
Én az 5.emeleten újítok fel lakást, adok a kezedbe mindig valamit, hogy ne üresen járkálj.
Nekem a rekordom 1 óra alatt 10 X fel-le súllyal az 5.re. :)
8/23 A kérdező kommentje:
Hihi Köszi üres kézzel is alig bírtam ,még el is szédültem :D pedig csak 1 menet volt.
2015. nov. 2. 17:33
9/23 anonim válasza:
Csak fokozatosan, ha eddig nem csináltad, nem szabad hirtelen sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!