13 éves lány vagyok 163cm és 64kg nagyon sok? Hogy fogyak?
Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 13:38
1/4 anonim válasza:
tökéletes a testsúlyod!!! ne fogyj inkább tartsd meg ezt a súlyt úgyis nőni fogsz még! de ha nagyon fogyni akarsz akkor egyél csak ne nyeld le! najó vicc nélkül tornázz minden nap legalább egy fél órát fuss egyél kevesebbet reggelire sokat utánna már inkább kevesebbet..most hogy nyár van egyél sok dinnyét az laktat de nem hízlal mert ugye az egész víz..napi 3 3,5 liter vizet mindenképp igyál meg..a lényeg hogy mozogj!
2/4 anonim válasza:
Nem az számít hány kiló vagy, hanem ahogy kinézel.
Mindentől függetlenül: sportolj rendszeresen és étkezz normálisan. Egyél főtt kaját, gyümölcsöt, zöldséget, és hanyagold chipset, kólát.
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Igen,attól függ,hogy hogy nézel ki és az,hogy hogy érzed magad a bőrödben.Én 173 cm vagyok,63 kg,de nem vagyok elég feszes,szóval más az,mikor zsír van rajtad és más az,mikor izom.
4/4 anonim válasza:
Láttam a képedet jól nézel ki, feszes vagy, a combod pedig nem vastag, hanem pont jó a testedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!