Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyak? 13 éves vagyok...

Hogyan fogyak? 13 éves vagyok sokat sportolok nem eszek sokat mit csináljak?

Figyelt kérdés

2016. febr. 7. 17:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy elrakja, de reggelire próbálj enni rendesen, aztán nap közben elég lesz egy alma és ebédre rendesen étkezz megint.

Ha elrakja és otthon nem reggelizel, akkor első óra elött vagy első órán edd meg a szendvicset. és utána 11-körül egy almát, aztán 2-re úgyis otthon vagy ebédelni.

2016. febr. 8. 08:49
 12/31 anonim ***** válasza:

azért 13 évesen már lehetne akkora szád, hogy vagy szólsz anyunak, hogy nem zsömlét akarsz reggelire, vagy csinálsz magadnak rántottát egyedül

amúgy fogyni szálkásító étrenddel lehet és sportolással

lévén 13 éves vagy, legalább a tesitanároddal beszéld meg, hogy mit ajánl!

2016. febr. 8. 19:45
 13/31 A kérdező kommentje:
Főként az érdekel hogy ugyan annyit eszek (ugyan azt) mint az ikertesóm ugyan annyit is sportolok! De ő csak 50kg miért?
2016. febr. 8. 20:50
 14/31 anonim ***** válasza:
mert nem ugyanannyit eszik és más intenzitással sportol
2016. febr. 8. 20:52
 15/31 A kérdező kommentje:
Ugyan annyit eszünk ő is ugyan így étkezik mint én!
2016. febr. 8. 20:59
 16/31 anonim ***** válasza:

Ez lehet, attól, hogy nem egészen ugyan azt, vagy ugyan olyan ütemben eszitek. Nincs lehetősége tesódnak csalni? Mármint ha mondjuk elcserél a szendvicset a suliban és te nem is tudsz róla?

A másik vagy intenzívebben, vagy jobban edz. A mozdulatokat megfelelő kivitelezésével lehet tökéletesitteni az edzés eredményét.

Egy időben álltatok neki mozogni?

A másik, az is lehet, hogy ő kisebb korában többet mozgott, és ez a gyerek kori testalak megmaradt, ugyanis könyebben marad meg egy 4-10 éves kor között kidolgozott alak a későbbiekben is. Pl ha 4-10 éves korod között aktívan karatézol, akkor vékony izmos alakod lesz, ez megmarad a kamasz kor alatt is álltalában, ha nem akor is könyedén vissza tudod nyerni akár 30 évesen, is a fizikumod, és alakod. Egy egyfajta berögződés. de te még fiatal vagy szóval tudsz bőven tenni ellene.

2016. febr. 8. 22:27
 17/31 A kérdező kommentje:
És az nem lehet hogy azért mert a tesóm anyára ütött aki vékony én meg apára aki duci?
2016. febr. 9. 08:02
 18/31 anonim válasza:
50%

Növésben vagy, ne fogyózz!!!!!!!!!!!!!

Egyél normálisan, sportolj rendszeresen és majd leolvad rólad a babaháj, ha odaérsz a fejlődésben.

Az ilyesmit nem lehet megerőszakolni, viszont ha nem eszel eleget, elcseszed az anyagcserédet és örök életedben a súlyoddal fogsz küzdeni.

2016. febr. 9. 09:35
 19/31 anonim ***** válasza:

Valóban létezik ilyen, hogy egy kicsit hátrányosabb géncsoportot örökölsz.

De az elhízást nem lehet örökölni. Főleg nem ilyen fiatal korban fog jelentkezni.

Aki 25 évesen könnyen hízik az fogékonyabb rá ez lehet egy olyan genetikai örökség amiről te beszélsz. de ez nem 13 évesen szokott kiütközni.Mozogj többet, ha kell a tesődnál is sokkal többet. Illetve próbálhatnál olyan ételeket enni amelyek gyorsítják az anyagcserét, tejes, tejfölös, stb.

2016. febr. 9. 12:54
 20/31 anonim válasza:
0%

Kedves Kérdező,

én ugyan már egy 40 éves anyuka vagyok, de talán tudok Neked segíteni információkkal, úgy látom, az eddigi hozzászólók nem voltak eléggé tájékozottak.

A LEGFONTOSABB AZ ÉLETMÓDVÁLTÁS. A fitt alak 80 %-a a bevitt tápláléktól függ! Szeretettel ajánlom a fb-on Burján Szafi oldalát (Éhezésmentes karcsúság Szafival), itt találsz olyan sütirecepteket, amiket édesanyáddal elkészíthetsz.

Amit el kell hagyni az étkezésből:

CUKOR (minden formában, vegyetek cukormentes csokit, ha nagyon kívánod, van a Sparban és a Tescoban is) cukromentes kakaót, xilittel édesített lekvárt egyél, mert rejtett cukor nagyon sok mindenben van, pl. gyümölcslevek, inni a legjobb ásványvíz és eritrittel vagy steviával édesített tea, szólj édesanyádnak, hogy cseréljétek le a cukrot a kettő közül valamelyikre, ezek 0 kalóriás édesítők és természetesek.

LISZT

a fehérlisztet úgy ahogy van, el kell felejteni, csökkentsd a bevitelt, tésztából és rizsből, ezek nagyon sok gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaznak.

zsömle helyett egészséges sütit készítsetek (Szafi-lisztből pl.) kókuszlisztből stb. ezeknek jó része rost és alig van bennük szénhidrát

3 óránként enni kell!

különben nem pörög az anyagcseréd, ez nagyon fontos, egyél tízóraira gyümölcsöt, vacsorára levest, főzeléket, majonézes zöldségsalátát, én pl. túrót turmixolok össze idény gyümölcsökkel pici édesítővel uzsonnára

és igyál sokat! ez kimossa a zsírt a szervezetből (ami a sport és az egészségesebb táplálkozás hatására lebomlik)

Én 50 kiló vagyok, de néhány éve 5 kiló fölösleg volt rajtam, ezzel az életmódváltással, rendszeres mozgással meg tudtam tőle szabadulni.

Szafit a telefonszámán munkaidőben lehet hívni, ha gondolod,

beszélhetsz is vele, mindenkinek segít a fogyásban.

Kívánom a lehető legjobbakat, egészséget és örömöt elhatározásodban és utadon!

szeretettel,

egy másik anyuka

2016. febr. 10. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!