Hogyan fogyak hogy az senkinek se legyen feltunno?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Szeretnek fogyni de apukam mindig veszekszik velem hogy eggyek mert beteg leszek meg nezz amikor eszem azt mondja anyukam apukam meg nehany baratnom hogy nagyon vekony vagyok.De szerintem meg kover es vastag leszeretnek fogyni de hogyan?Mit egyek?Mennyit sportoljak?
14/L 163 cm 46 kg 40-41 szeretnek lenni
2016. jan. 17. 10:00
1/5 anonim válasza:
neked nem fogyni kell, hanem pszichiaterhez menni. a testkepzavar sulyos dolog, egyenes ut az anorexiahoz. de, igen, beteg vagy. nem, nem leszel szebb ha sovanyabb leszel, sot, kifejezetten ronda egy no akinek kilognak a csontjai. nem, egyedul ezt nem tudod megoldani.
2/5 A kérdező kommentje:
De nem bagyok anorexias az orvosok iskolai meresen azt mondtak normal tehat nem vagyok beteg
2016. jan. 17. 10:14
3/5 anonim válasza:
De igen. 163 centihez a 40 kilo az csontvaz, ha 14 eves vagy, akkor is. A orvosok a mostani sulyodra mondtak, hogy 'normalis', nem a 10-15%-kal alacsonyabb vagyaidra.
4/5 anonim válasza:
Normál alsó határán vagy, mivel még serdülő kislány vagy. Ha így is kövérnek látod magad, akkor teljesen biztos, hogy anorexiás vagy.
5/5 anonim válasza:
violettafan13 -----> #nomorecomment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!