Huuu, ne haragudjatok, hogy ide írom, de annyira jó érzés, és annyira szeretném magamból kiadni, csak sajnos nálunk ezt nem tudom elmesélni senkinek se, de annyira jól esik, olyan jó?
Fogyókűrának indult (165/70) de átcsapott anorexiává (165/35) 3 és fél hónap alatt. 2 éve volt ez most vagyok 165/45-47, mára már tudok többet enni, igaz még mindig sok mindenen görcsölök,, és szerintem ez már így is fog maradni, de kezdek belőle kigyógyulni.
pl a mai étrendem (szerintem ez már nagyon jó hogy ennyit tudok enni régen volt hogy 2 alma és egy joghurt)
reggeli 2.5szelet rozs-magkeverékes kenyér (igaz hogy 2 kisebb de akkor is ez már nálam haladás:) 5szelet sonka, uborkával és 1tv paprikával
tízóraim 2szelet rozs-magkeverékes kenyér 1 szelet sonkával és 2szelet sajttal, 1-1paprika és paradicsommal
elmentem bevásárolni ezért 1 óra felé amikor hazaértem ettem 1almát
majd 4 óra felé volt a est-ebéd, 1 csirkecomb sütve hozzá 6kissebb petrezselymes újkrumpli, 5evőkanál rizs, 5db töltött gomba(rizs, tojás, fűszer és darálthús keveréke, ugyanígy 2db hagyma is és ezek sütőben megsütve)
majd ettem főtt zöldségeket(répa, kelkáposzta, hagyma, paprika) és egy kis főtt húst(csirke, marha, zúza, szív, máj) e húslevesből
8felé ettem még 1 kisebb tányér málnát
annyira jól esik hogy kezdek kijönni, most kezdtem el tornázgatni(nagyon gyenge vagyok még) 50db felülést meg 50-50 lábemelgetést meg fél óra szobabiciklit már tudok, ennél több még nem megy, de hátha egyre jobb lesz
lenne még egy olyan kérdésem(most ezen görcsölök sajnos, itt látni még hogy nem minden okés) hogy vettem ma wartburtons fehér szeletelt kenyeret mindenféle magvakkal (rozskenyeret szoktam csak ez is annyira barna volt hogy elnéztem és amikor hazahoztam csak akkor vettem észre) egy db 80kcal nem szeretném kidobni nagy baj lenne ha reggelire most ebből ennék 2 szelettel
köszönöm
Szívből gratulálok, hogy kezdesz kijönni, ezazzz!!:)) Szerintem két szelet, pl egy kis túróval, 1-2 szelet sonkával, kis paradicsommal tökéletes:)
Mozgáshoz annyit, hogy ha gyengusz vagy még, akkor menj el sétálni sokat, én pl szinte minden nap elsétálok egy távolabbi játszótérhez, hogy hintázhassak:) ilyenkor lehet örömködni az életnek, meg nagy dolgokon elfilózni:)
Szóval mégegyszer gratu, ügyes vagy!!!:)))))
huuu köszönöm
akkor minden lelkiismeret furdalás nélkül fogom enni ezt a kenyeret reggelire, hisz nem egészségtelen
Reggelire szinte minden mehet, attól baja nem lesz az embernek.
Én is anorexiából jöttem ki anno. Már 4 éve ki vagyok gyógyulva. Azóta izmot is szedtem magamra és egy vékony, sportos, feszes csajszi vagyok. simán futok minden nap 1,5 órát, box-ra járok, súlyzós edzést végzek, ez mellett eszek ami jólesik.
Én miután elkezdtem rendesen enni és elkezdtem kijönni az anorexiából akkor sem váltam dagadt nővé. Felszedtem 2-3 plussz kilót ami éppen elég volt arra hogy legyen rajtam valami. Vékony maradtam, de nem csont sovány. szóval ezt azért írom hogy ne izgulj, ha rendesen eszel nem fogsz elhízni egy cseppet sem. Én azóta is tartom a súlyomat (nem az anorex súlyomat!!! ) és ezerszer több pasinál vagyok azóta befutó. Senki sem szeret csontot fogdosni.
Legyél inkább vékony, vonzó, sportos, minthogy csontsovány, önsanyargató. A bőröd mindened meg fogja sínyleni.
nagy kitartást kívánok és hamarosan rá fogsz jönni mennyivel jobb így élni :D
nagyon köszönöm szépen
igen fokozatosan próbálok visszaállni
ma reggelire zabkását ettem egy joghurttal és málnával
ebédre 250g zsszegény túrót kikevertem egy pohár joghurttal hozzá 1 szezámmagvas-magvas kis toast kenyérke
vacsira szerintem egy tonhalkonzerv pár ek rizzsel és savanyúsággal lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!