Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Huuu, ne haragudjatok, hogy...

Huuu, ne haragudjatok, hogy ide írom, de annyira jó érzés, és annyira szeretném magamból kiadni, csak sajnos nálunk ezt nem tudom elmesélni senkinek se, de annyira jól esik, olyan jó?

Figyelt kérdés

Fogyókűrának indult (165/70) de átcsapott anorexiává (165/35) 3 és fél hónap alatt. 2 éve volt ez most vagyok 165/45-47, mára már tudok többet enni, igaz még mindig sok mindenen görcsölök,, és szerintem ez már így is fog maradni, de kezdek belőle kigyógyulni.

pl a mai étrendem (szerintem ez már nagyon jó hogy ennyit tudok enni régen volt hogy 2 alma és egy joghurt)

reggeli 2.5szelet rozs-magkeverékes kenyér (igaz hogy 2 kisebb de akkor is ez már nálam haladás:) 5szelet sonka, uborkával és 1tv paprikával

tízóraim 2szelet rozs-magkeverékes kenyér 1 szelet sonkával és 2szelet sajttal, 1-1paprika és paradicsommal

elmentem bevásárolni ezért 1 óra felé amikor hazaértem ettem 1almát

majd 4 óra felé volt a est-ebéd, 1 csirkecomb sütve hozzá 6kissebb petrezselymes újkrumpli, 5evőkanál rizs, 5db töltött gomba(rizs, tojás, fűszer és darálthús keveréke, ugyanígy 2db hagyma is és ezek sütőben megsütve)

majd ettem főtt zöldségeket(répa, kelkáposzta, hagyma, paprika) és egy kis főtt húst(csirke, marha, zúza, szív, máj) e húslevesből

8felé ettem még 1 kisebb tányér málnát

annyira jól esik hogy kezdek kijönni, most kezdtem el tornázgatni(nagyon gyenge vagyok még) 50db felülést meg 50-50 lábemelgetést meg fél óra szobabiciklit már tudok, ennél több még nem megy, de hátha egyre jobb lesz

lenne még egy olyan kérdésem(most ezen görcsölök sajnos, itt látni még hogy nem minden okés) hogy vettem ma wartburtons fehér szeletelt kenyeret mindenféle magvakkal (rozskenyeret szoktam csak ez is annyira barna volt hogy elnéztem és amikor hazahoztam csak akkor vettem észre) egy db 80kcal nem szeretném kidobni nagy baj lenne ha reggelire most ebből ennék 2 szelettel

köszönöm

2012. jún. 24. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok, hogy kezdesz kijönni, ezazzz!!:)) Szerintem két szelet, pl egy kis túróval, 1-2 szelet sonkával, kis paradicsommal tökéletes:)

Mozgáshoz annyit, hogy ha gyengusz vagy még, akkor menj el sétálni sokat, én pl szinte minden nap elsétálok egy távolabbi játszótérhez, hogy hintázhassak:) ilyenkor lehet örömködni az életnek, meg nagy dolgokon elfilózni:)

Szóval mégegyszer gratu, ügyes vagy!!!:)))))

2012. jún. 24. 22:49
 2/9 anonim válasza:
Miért lenne gond? a szobabiciklizéssel simán leadod a kalóriákat... de neked híznod kéne,és izmosodni..:s sok sikert!
2012. jún. 24. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
neked szerintem most abszolút nem kéne azon idegeskedned hogy véletlenül fehér kenyeret vettél, úgyis híznod kellene, plusz ebből teljesen kigyógyulni. úgysem fog ez megártani, ha ezt reggelized, nem lesz semmi hátrányod belőle, bár szerintem egészségesebb lenne ha magadra szednél egy kis súlyt, legalább 50 kg-ig. de ügyes vagy hogy sikerül kigyógyulnod belőle, ez az étkezés amit leírtál már egész egészséges volt :) lehet hogy már a sima biciklizés is menne rövidebb távolságokra, ha a szobabicikli megy (szerintem az nehezebb mint simán tekerni egy biciklin). de te tudod mi a jó most neked, csak így tovább!
2012. jún. 25. 10:25
 4/9 A kérdező kommentje:

huuu köszönöm

akkor minden lelkiismeret furdalás nélkül fogom enni ezt a kenyeret reggelire, hisz nem egészségtelen

2012. jún. 26. 06:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ehetnél több szénhidrátot is, akkor több erőd is lenne. Pl rizs/barnarizs mehetne főétkezéshez.
2012. jún. 27. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok a fogyáshoz és persze az anorexiából való kigyógyuláshoz. Ahhoz a fehér kenyérhez pedig jóétvágyat kívánok! Semmi bajod nem lesz tőle:)
2012. jún. 27. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Reggelire szinte minden mehet, attól baja nem lesz az embernek.

Én is anorexiából jöttem ki anno. Már 4 éve ki vagyok gyógyulva. Azóta izmot is szedtem magamra és egy vékony, sportos, feszes csajszi vagyok. simán futok minden nap 1,5 órát, box-ra járok, súlyzós edzést végzek, ez mellett eszek ami jólesik.

Én miután elkezdtem rendesen enni és elkezdtem kijönni az anorexiából akkor sem váltam dagadt nővé. Felszedtem 2-3 plussz kilót ami éppen elég volt arra hogy legyen rajtam valami. Vékony maradtam, de nem csont sovány. szóval ezt azért írom hogy ne izgulj, ha rendesen eszel nem fogsz elhízni egy cseppet sem. Én azóta is tartom a súlyomat (nem az anorex súlyomat!!! ) és ezerszer több pasinál vagyok azóta befutó. Senki sem szeret csontot fogdosni.

Legyél inkább vékony, vonzó, sportos, minthogy csontsovány, önsanyargató. A bőröd mindened meg fogja sínyleni.

nagy kitartást kívánok és hamarosan rá fogsz jönni mennyivel jobb így élni :D

2012. jún. 27. 19:09
 8/9 anonim válasza:
Gratulálok, csak így tovább! Ne tedd meg magaddal, hogy nem eszel. Amit leírtál az majdnem tökéletes. De mivel szerintem, az immunrendszered sem lehet valami erős, próbálj meg minél több szénhidrátot, fehérjét fogyasztani. Na meg persze sok zöldséget, gyümölcsöt. Sok sikert, hogy rendbe jöjj!
2012. jún. 27. 20:13
 9/9 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm szépen

igen fokozatosan próbálok visszaállni

ma reggelire zabkását ettem egy joghurttal és málnával

ebédre 250g zsszegény túrót kikevertem egy pohár joghurttal hozzá 1 szezámmagvas-magvas kis toast kenyérke

vacsira szerintem egy tonhalkonzerv pár ek rizzsel és savanyúsággal lesz

2012. jún. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!