Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet ez az érzés?

Mi lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés

Szóval van, hogy éhesnek érzem magam, akkor is, ha nem lehetnék éhes.

pl.: eszek egy tk szendvicset rengeteg zöldséggel, és utána éhes leszek 1-2 órára, pedig annyi volt a zöldség, meg a rostanyag miatt tuti van még kaja a gyomromban.

Ez olyan éhség, ami nem mardos, nem fáj a gyomrom, nem szédülök, nem esik le a vércukrom (nem eszem fehér lisztes dolgokat, cukros dolgokat, csak tk termékeket, szóval nem eshet le a vércukrom se) és ki lehet bírni. Nem korog a gyomrom, nem ölnék kajáért, csak érzem a torkomban meg a gyomromban, hogy "úgy ennék valamit" persze bűnös kajákat, vagy egészségeset is, csak hadd egyek valamit.

Mi ez? Nassolási vágy? Vagy "elvonási tünetek" az édességtől (eddig rengeteget ettem)?

Tuti nem lehet igazi éhség, mert az számomra olyan, hogy rohadtul korog a gyomrom, stb

2012. jún. 22. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor igyál egy pohár vizet és elmúlik :) Nekem is ez szokott lenni.
2012. jún. 22. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez szokott lenni :) Én azt tippelem hogy ilyenkor kezd kiürülni a gyomrodból...
2012. jún. 22. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
sok a gyomorsavad. Nekem is ez volt. Igyál vizet vagy valami teát vagy ilyesmit és elmúlik. Esetleg egy rövid ideig rágózz vagy szopogass el valamilyen cukorkát.
2012. jún. 22. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!