Mit nassoltok, ha rátok tör az a bizonyos "falnom kell!! " - érzés?
Ha nagyon sigorú a diétád, nasi helyett igyál sok vizet, vagy (cukrozatlan) teát.
Én pattogatott kukoricát (nem boltit) szoktam rágcsálni, ha nem bírok magammal. Sokáig eltart, olyan, mintha sokat ennék, pedig összességében nem sok kalória.
Szerintem ez elhatározás kérdése!!!
3 és fél hónapja diétázom, ezalatt nem ettem 1 szelet kenyeret sem, és nem is hiányzik. A tésztát, krumplit is száműztem. Édességet 1 hónapban 2-3x eszek. Pedig IMÁDOM!Legutóbb húsvétkor ettem 1 szelet süteményt. Nem mondom azt, hogy nem hiányzik, de annyira le akarok fogyni, hogy nem engem, mert félek, hogy nem tudnék megállni. Húsvétkor is nagy erő kellett.
Ha nagyon éhes vagyok, akkor vagy elterelem a gondolataimat, elmegyek sétálni, vagy salátát eszek. Ha éhes vagyok, azt mondom magamnak: Most nem szabad enned, mert később nagyon hálás leszel ezért a döntését, mikor a mérlegre állsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!