Ez nagyon nagy baj lenne? Nagyon fog hátráltatni? Mit tegyek ez az érzés elkerülése miatt? Te mit tennél?
sikerültek a vizsgáim és szeretnék holnap megünnepelni
mennyire ártanék magamnak ezzel az étrenddel,csak a holnapi lenne ilyen, utána visszaállnék-szóval semmi nasi, csoki hasonlók
reggeli tk kenyér, sonka, sajt, paradicsom, paprika
11 fél 12 felé pedig lenne az ebéd
petrezselymes újkrumpli, bazsalikomos csirkemell, savanyúság, zöld körettel ez idáig még jó is lenne csak utána 3 felé lesz oroszkrémtorta és erdei gyümölcstorta is meg pezsgő
ezekből beleférne 1-1 szelet torta, szerinted megéri, sokat tettem annak érdekében hogy lefogyjak, ennék is de olyan lelkiismeretfurdalásom is van pl hogy ezek helyett ehetnék fél kilo túrót is
amúgy súlyt szeretnék tartani 168/48/NŐ
ha jól értem EGY napról lenne csak szó és jelenleg nem a fitnesz modell világbajnokságra szálkásítasz,tehát tétje sincs a dolognak.
úgyhogy nem igazán értem a kérdést.
kezdődő problémát viszont sejtek.
Először is bocsi,az OFF-ért,de csont és bőr lehetsz....barátnőm 165/48 és rossz ránézni,olyan sovány.
Kérdésre válaszolva:Nyugodtan egyél,semmi bajod nem lesz.Hizni nem fogsz megnyugodhatsz.
Előzőekkel egyetértek.
48 kg?? :( gratula a vizsgádhoz, ünnepeld önfeledten, kalória számlálás nélkül.
1. neked ZABÁLNOD kéne, és nem épp fogyis kaját
2. híznod kéne legalább 5-6 kilót, mert most undorítóan sovány vagy
3. az anorexia n. kezelés nélkül pedig halálos betegség
szerintem is nagyon sovány lehetsz..:S
De hogy ne offoljak: egy naptól nem fogsz hítni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!