Hogyan álljak vissza a diétára?
Eddig olyan jól ment , csupa egészséges kaját ettem már vagy egy hónapja (sok zöldség-gyümölcs, hús stb. semmi csoki meg ilyesmi)de pénteken bezabáltam ... megettem a normális napi étkezésem után vagy 1000 kalóriát szaloncukorból, kenyérből , rudiból... Úgy voltam vele vissza tudok állni, szombaton normálisan ettem újra, de aztán ma megint ettem egy rudit, meg pár szelet nápolyit, egy két kocka csokit... Teljesen tele a hasam.
Szóval hogyan tudnék újra visszaállni?
Jobbára egyetértek az elsővel, az nem igaz, hogy kell szénhidrátos nap az anyagcsere felgyorsításához. Az anyagcsere nem lassul le a kevés szénhidráttól :) A nagyon kevés kalóriától igen, ezért nem szabad túl nagy deficitben lenni. Persze nyilván emberfüggő, hogy konkrétan kinek hogy a jó, de pl. nálam a szénhidrátos nap oltári nagy hiba, egyáltalán nem kell, sőt.
Kérdező, néha kilenghetsz, de ha úgy érzed, hogy kontrolltalanul csapongsz, akkor fejben kell rendbetenni ezt, mi mégis mit segíthetnénk ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!