Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 vagyok 64Kg szeretnék...

Bankó Milán kérdése:

13 vagyok 64Kg szeretnék lefogyni és izmos leni hogy kéne enem és mit és hogyan izmosotsam magam hogy ne álljak meg a növekedésben?

Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 20:11
 1/7 zsoltiohio válasza:
Szia. Amit javasolni tudok az a builder.shop.hu weboldal. Itt ha zsírégetésre vagy szálkásításra keresel rá akkor étrendet illetve edzéstervet is találsz. Az ételek szénhidrát és zsír tartalmának a beállításához nekem nagy segítség a kaloriabazis.hu weboldal. Itt szinte minden ételt megtalálsz. Az edzésben használj súlyzót és hiit edzést. Erre rá tudsz keresni neten de a play átuházból le is lehet tölteni. Ez változó intenzitású edzés. Bicikli vagy futás, edzésenként 10 perceket használd plusz súlyzós edzést. Nekem bejött. Szemmel látható az eredmény nem kilókban. 2 hete csinálom de kezdenek reggel látszódni a kockák. Üdv. Zsolti
2015. dec. 20. 07:33
 2/7 anonim válasza:

Szia!

Ha van kedvenc műsorod, akkor előtte nyújts (mármint a TV előtt) és közbe nézd és nem nagyon fogsz hamar elfáradni! Vagy helybenfutás...

2015. dec. 20. 12:37
 3/7 anonim válasza:

Előző vagyok!

Reggelire egyél amenyit szeretnél!

Ebédre egy közepes adagot!

Vacsorára ne egyél semmit vagy ha nagyon nem bírod ki, akkor egy almát!

Inni mindig sokat igyál!

2015. dec. 20. 12:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen.
2015. dec. 20. 18:50
 5/7 A kérdező kommentje:
De ügye nem fogok meg állni a növekedésben?Mert ugye 13 éves vagyok és szeretnék nöni.
2015. dec. 20. 19:00
 6/7 anonim válasza:

A növekedéssel nem lesz bajod, ha változatosan táplálkozol:

- szénhidrát (kenyér, tészta, krumpli, sütemény, stb.)

- zsír (állati zsír és növényi olaj)

- fehérjék (húsok, krumpli, szója)

- nyomelemek, ásványi anyagok

- vitaminok

- víz

Ha emellett rendszeres aktív testmozgást végzel, le is fogysz majd, és izmos leszel. A lényeg, hogy tedd a hétköznapjaid részévé. Először minden kezdet nehéz, de később egyre jobb leszel, és könnyebben veszed majd az akadályokat.

2015. dec. 20. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. dec. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!