Tudnátok ajánlani egy olyan diétát ami hamar megindítja a fogyást? 15-20 kg-tól szeretnék megszabadulni és nem igazán tudom hogy is álljak neki.
Emberfüggő is, milyen hamar indul be mitől, de egy többé-kevésbé erős szénhidrátcsökkentés, nyilván erőteljes, de nem extrém kalóriadeficit és sok mozgás nem lehet egy rossz tipp.
A szénhidrátbevitelnél nagyon számít az, hogy az adott embernek mi a jó. Van, akinek már napi 100 gramm is kevés, én annyitól csak éhes voltam és nem kezdtem el fogyni. De nagyon alacsonyra hirtelen ne menj.
Ez nem akkora súly, hogy szakember kelljen hozzá :D Nem mintha a szakemberek annyira értenének a dologhoz.
Nekem 25 kg feleslegem volt, nem tartottam magam különösebben kövérnek, de hogy miért fordultam volna bárkihez, az végképp nem világos. Gondosan tájékozódva életmódot váltottam s kitapasztaltam, nekem mi a jó. A szakemberrel való összeszólalkozás stresszét kihagytam (a tipikus diétákat nem az én szervezetemre szabták).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!