Mit csináljak hogy vékonyabb legyek?
Nyáron tengerpartra megyünk, és le szeretnék fogyni. Még a nyár odébb van, szóvan van még egy kis időm.. :D 172 cm vagyok és 58 kg. Nem vagyok vékony, de azért az 140 kilós harci koca sem :D Leginkább a hasamon, és a fenekemen van a felesleg. Mit tudnátok ajánlani? ( Akár torna gyakorlatok, étrend, stb.. )
15L
Keress fel egy agyturkászt!
1 nagyon jó alakod lehet, hisz vékony vagy!
2 Eszedbe ne jusson fogyókúrázni ebben a korban! Nagyon veszélyes hatásai lehetnek.(halálos, kimenetelüek is, Vagy akár 20-30évvel is megrövidítheted az életed)
3. Normális vagy?
4. A mai fiatalok, honnan szedik azt, hogy dagattak?
Mármint jó tudom én minden lány azt mondja, hogy jajj dagadt vagyok. Aztán közben meg vagy pont jók, vagy még kb 5kg-ot hízniuk kéne.
De ha feszesitteni akarod az alakod az rendben van, viszont ne fogyokúrázz semmiképp.
Hasra hasprést ajánlanám, a felülést, vagy a háton fekve lábemelést. (hanyatt fekszel mondjuk az ágyadra a lábad ne érje azt a popsid még fent lehet. azátn leengeded kinyújtva a lábad és felhúzod, megdolgoztatja a hasat rendesen.)
Popsira meg hát marad a jól bevált guggolás.
Amúgy szerintem valami aerobik, fittnes dolgot próbálj ki az szépen megformálja a már így is feltételezhetően jó alakod.
Ha a bőr feszesittése a cél ami amúgy nagyon is jó dolog, hisz a szép bőr, az szép.
Az aerobik edzést ajánlanám.
Fittnes stb...
A lényeg, hogy olyan edzést válassz ami megmozgat, (nem súlyzós testépittés) Neten találni fogsz sok ilyent.
Énnekem testzsett például
Bear Grylls
A te életed Eddz Érte! Cimű könyve.
Neten is biztos megtalálod és le tudod tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!