Hogyan legyek evessel vekonyabb? (Lent)
Figyelt kérdés
Eleg vekony lany vagyok,de apukam besokalt az evesi szokasaimtol..Tenyleg keveset eszek egyepkent...Most ennem kell,es mellette futok is,de rettegek,hogy visszajonnek a leadott kilok..Mit csinaljak?Mit egyek?(Vegetarianus vagyok)2013. júl. 23. 09:31
1/3 anonim válasza:
Ha gyakorlod kicsit a helyesírást, az is energiát használ, szóval jótékony hatása lenne. Az intelligenciádra meg főleg...
2/3 A kérdező kommentje:
Tisztaban vagyok vele,hogy nem en vagyok az orszag legjobb helyesiroja sajnos..,de azt gondolom,hogy ahoz kepest,hogy csak 4 eve tudok irni magyarul elegge igyekvo vagyok,es jol is megy.. :) Tudod 14 evesen koltoztunk Angliabol haza,es amikor hazajottunk irni nem,de beszelni 100% osan tudtam..Anya kint is beszelt nekem magyarul...,es te nem tudod milyen nehez volt egy angol,arab,bolgar,olasz nyelvtudasu lanynak megtanulni irni is magyarul..Ugyhogy gondolkozz el,mielott itelsz...,mivel nem tudhatod mi van a hatterben.. :)
2013. júl. 23. 10:54
3/3 ~fitnetti. válasza:
Ülj le apukáddal,és beszéld ezt meg vele..biztosan megérti.Részben viszont igaza van.Nem egészséges,ha keveset eszel.
Igyál sokat,lehetőleg vizet(szénsavmenteset),és zöld teát..gyorsítja az emésztést,és megnöveli a kalóriaégetést.
Próbálj meg napi ötször,kis adagokat enni,kerüld a szénhidrátban gazdag ételeket.És ne egyél sok tésztafélét..bár tekintve hogy vegetáriánus vagy,azthiszem ez elkerülhetetlen,mert nem élhetsz csak zöldségen és gyümölcsön..
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.
Sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!