Miért hazudja azt egy két bolond ember hogy a tej nem való emberi fogyasztásra?
34-es
Miért, miben nem értesz velem egyet? Más az összetétele a kolosztrumnak és más a későbbi tejnek, de ettől még a vemhesség miatt jött létre, ergo anyatej. (Amit egy másik állatfaj fogyaszt, ráadásul esztelenül túlzó mértékben.) Ezek a tudományos tények, és innen nézve mások tudománytalanságára hivatkozni, csak azért, mert ők nem ugyanazt gondolják, mint te, minimum visszás.
Annyi D-vitamin van ám a tejben, hogy a magyarok több, mint 90%-a D-vitamin hiányos.
Kedves kérdező, a tejben közel sincs annyi kalcium és D-vitamin, mint amennyit te gondolsz. Az én csontjaim sem törtek el soha, pedig "nekem is voltak veszélyes helyzetek", és 2 éves korom óta nem ittam tehéntejet, nem ettem tejterméket.
Jelenleg orvosin tanulok, jövőre diplomázok, szerencsére itt mindenki tudja, hogy mi a helyzet a tejjel. Olvass utána te is, de ne a nők lapján...
Ember!
A tehén csak akkor ad tejet ha borja van, ezért folyamatosan vemhesítik őket. A borjakat születésük után leválasztják és ketrecekben nevelik és/vagy levágják őket, a teheneket pedig fejik. Ez nem tyúk, ami akkor is tojik, ha nem kel ki a tojásból semmi.
Aki ennyit nem tud az ne értekezzen arról, milyen egészséges a tej, mert a biológia tudása édeskevés ahhoz, hogy ezt megítélje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!