Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hazudja azt egy két...

Miért hazudja azt egy két bolond ember hogy a tej nem való emberi fogyasztásra?

Figyelt kérdés
ez miért jó nekik meg honnan találták ki? Hisz tele van vitaminnal finom és évezredek óta isszuk

2016. febr. 6. 09:06
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
66%
Az ember az egyetlen aki más állatnak az anyatejét issza. Ill. mki laktózérzékeny, csak az átlag kisebb mértékben. Én a mandulatejet és a rizstejet imádom! Már mindenből van laktózmentes, sajt, túró rudi is. Nem véletlenül. Vulgáris leszek, de sokakat megfosat. :D Te vagy tájékozatlan, de így van.
2016. febr. 6. 10:25
 12/45 A kérdező kommentje:

az nem anyatej hanem csak tej a tehén teje más amikor borjúja van

egyébként meg más állatok is innák a tejet ha hozzáférnének szóval tök természetes ott van pl a macska az is issza

2016. febr. 6. 10:29
 13/45 anonim ***** válasza:
79%
Az összes macska laktózérzékeny, hidd el tudom. Megissza de fosik tőle. A kutya is megeszi a csokit mert finom, de bele is halhat. De igyad nyugodtan a tejet ha neked nem gáz. Szó szerint, mert másból gázok jönnek ki ha issza.
2016. febr. 6. 10:33
 14/45 anonim ***** válasza:
18%
Nem az anyatejet isszuk. A tehén anyateje a föccstej,ami teljesen más összetételű, mint a sima tej. Az ember nem tehén, hogy tejeljen az anyatej után is, így persze, hogy a tejelő állat tejét isszuk. A kutya nem ad tojást, ezért a madár tojását esszük meg. Ettől még eszünk tojást. Nem minden ember laktóz intoleráns. A laktóz intolerancia vagy azért van mert az enzim aktivitás csökken a szervezetben idővel, de ettől még termeli az enzimet, meg van a genetikai kódja a fehérjének a szervezetben vagy egy-két ember szervezetében alapból nem termelődik semennyi sem. Ez egy bontó enzim hiányát okozza, ezt pótolják az újonnan megjelent szerek, amiket reklámoznak. A bontó enzimet viszed be vele tejes étkezés előtt. Ezt a két állapotot szokták úgy megkülönböztetni hogy vannak az érzékenyek, akiknek kevés az enzim aktivitás és az intoleránsak, akikből hiányzik. Akiknél az aktivitás csökkent azoknál is megfigyelték, hogy vannak, akiknek egyébként pl terhességgel változik és nő is, tehát még csak nem is feltétlenül csökken idővel. Az emberek többsége, azonban úgy születik, hogy megfelelő mértékben termeli az enzimet. Gond nélkül átíródik a genetikai kódról a szervezetében a fehérje.
2016. febr. 6. 10:36
 15/45 anonim ***** válasza:
0%
13-as te lehet macska vagy én viszont ember, így kérlek ne hasonlíts semmilyen szinten hozzájuk.
2016. febr. 6. 10:37
 16/45 A kérdező kommentje:

gyerek korom óta rengeteg tejet ittam (erősíti a csontokat stb..) és méh sose tört el egy csontom se pedig voltam egészen veszélyes helyzetekben amikor már másnak rég eltört volna és semmi szerintem a nem a semmitől lettek ilyen erős csontjaim

általában 2 naponta biztos megiszok vagy 1 másfél liter tejet de még sose fostam, és a macskám se fosik (látnám az alomba) meg senkise fosik nálunk

2016. febr. 6. 10:38
 17/45 Krisz85 ***** válasza:
71%

Szerinted miért? miért hazudják? nem hazudják!

egyrészt évezredek óta azt isszuk, igen, valóban, csak mondjuk 250 évvel ezelőtti tej, illetve a mai tej, ami nem látott tehenet szerinted ugyanaz?

2016. febr. 6. 10:38
 18/45 A kérdező kommentje:
nem a bolti tejet veszem, van nálunk kitéve egy automata és abban igazi házi tej van (megismerem az ízét) mindig jönnek a közeli farmokról és feltöltik nagyon ízletes
2016. febr. 6. 10:41
 19/45 anonim ***** válasza:

A 15-ös hozzászólásom visszavonom mert látom, hogy a macskás példa csak reflektálás volt a kérdezőre.

Ellenőrzött helyről kell tejet venni. A multikban lévő tejek, lehet hőkezelve vagy hígítva vannak, de semmi egyéb nem a tejhez vagy alapból a szervezetben élelmiszerekben megtalálható plusz anyagot nem viszel be vele, ami veszélyes lenne. A tejzsír és tejcukor összetételén nem változtatnak benne. Nem kevernek bele plusz méreganyagokat. A legtöbb bolt, ennek utána is nézhetsz komoly minőségbiztosítási rendszerrel, tanúsítványokkal rendelkezik (global gap..stb) és a beszállítóik is. Ha csak nem a Keleti aluljáróban lévő Gazsitól veszel címkézetlen tejet, akkor bizony normális tejet veszel..:)

2016. febr. 6. 10:46
 20/45 anonim ***** válasza:
48%
Ez miért van a fogyókúra rovatban? Netán dagadt lettél a sok tejtől?
2016. febr. 6. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!