Milyen edzéssel lehet jól fogyózni?
Figyelt kérdés
tehát hányszor kell edzeni, és miket, hogy fogyni lehessen?
mik a leghasznosabbak?
2015. jún. 10. 18:57
1/6 anonim válasza:
Egyikkel sem.Fogyni diétával lehet.Kalórideficitben legyél.A mozgás segít feszesíteni a bőrt,nagyobb lesz az ellenállóképességed,erősödsz,de csak magában nem fogyaszt.A kardió jellegű edzések a leghatékonyabbak,de ezek is csak 30%-ban,a többi az étrenden múlik.De annyiszor le lett már ez írva.
2/6 anonim válasza:
Torna, futás, úszás, biciklizés, google.
3/6 anonim válasza:
#1 : Ne egyél semmit egy hétig. Utána írd le mennyit fogytál.
4/6 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak! Az édes kevés, ha csak edzel, ehhez egészséges táplálkozás/diéta is kell. Ami nem abból áll, hogy koplal az ember, hanem abból, hogy egészséges ételeket eszik az ember és arra is odafigyel, hogy mennyit és mikor eszi.
5/6 anonim válasza:
Igen és? Lehet hogy a kérdező 150 kg. Ha visszavesz az evésből már nagyon megfog látszani (az elején). A kérdés összekever, most fogyni akar vagy edzeni, kedves uram/hölgyem ??
6/6 anonim válasza:
Való igaz, hogy csak testmozgással nem lehet fogyni, a fogyásban kb 80-20% arányban a táblálkozás nyer.
De nekem mindig szükséges a mozgás is, segít nagyon sokmindenben. Eyrészt kalóriát éget, másrészt formálódik az alakom, harmadrészt segít kiegyensúlyozottnak, motiváltnak maradni, és az edzésben kitűzött célok elérése nagy sikerélményt ad.
Tehát szerintem a mozgás is nagyon fontos. Én a kevert edzéstervre esküszöm, heti 3x teljes testedzés(kardio+súlyzózás) és heti 2x csak vmi kardiomozgás 1 órán át, pl biciklizés, úszás.
Ami nagyon jó még: görkorizás, futás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!