Gyömbértől, hogyan tudnék pár kg-ot leadni?
Ha csak azt eszed. Akkor persze meg is betegszel.
Szerintem maradj a hagyományos eszközöknél.
Ilyen sajnos nem létezik.
Súlyt veszteni csak úgy tudsz, ha a kalóriadeficited mínuszban van. De a tápanyagokat sem mindegy, hogy miből viszed be.
ezt nézd át: [link]
Szerintem igenis sokat segít a gyömbér, de természetesen csak ennyitől senki nem fogyott le.
Én kb 3 liter vízbe reszelek vagy szeletelek 2-3 centi gyömbért és ezt iszom egész nap.
Mellette diétázok és sportolok.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Természetesen nem szándékoztam ala nature megenni, mint fentebb (kérdésemben) jeleztem is, hogy ital formájában fogyasztanám, több helyen olvastam is erről. És mellette az étrendemre is figyelnék, és sportolnék.
- Szabi.L, köszönöm a mintát!
- Utolsó válaszoló "4"-es, kb erre gondoltam, igen! :)
4. vagyok.
Szerintem mindenképp megér egy próbát. :)
A gyömbér nagyon jó! Én teát szoktam főzni belőle. fél liter forró vízbe 2-3 centi kb 1.5-2cm átmérőjű gyömbért bele reszelek, meg citrom, méz. Nagyon jót tesz az emésztőrendszernek, a szervezetnek, erősitti az immunrendszert stb stb. sok jótékony hatása van. Az érrendszert tágítja, jobban ki tud tisztulni a szervezet, anélkül, hogy komoly edzést, végeznél.
Ajánlom mindenképp én is a gyömbért, De csinálhatsz mást is gyömbérből, pl: citromot, narancsot kockázd fel, mandarin is mehet bele, aztán reszelj egy kis gyömbért rá, majd némi mézzel keverd el, elég frankó kis hideg nassolni való, mégis roppant egészséges, és nem jön fel + 300 kg tőle :)
De csak a gyömbértől nem fogsz fogyni, mint ahogy semmilyen más "varázsszertől" sem! Ilyen nem létezik. Olyan van ami segít leadni a felesleget, edzés és megfelelő étrend mellett.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tippeket! :)
Utolsó válaszoló "8"-as, jól hangzik a mézes ital, mindenképp kifogom próbálni. Tegnap vettem gyömbért, így ma már el is kezdem inni az italt/italokat.
Ui.: Nem én pontoztam le a válaszokat!
Szép napot Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!