Hogy lehet leadni 1-2 hónap alatt 15 kilót?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, 104 kiló és 182 cm. Le szeretnék fogyni 90 kiló alá. Szerintetek 1-2 hónap alatt sikerülhet? Egyébként már 10 napja fogyózok, 112 kiló voltam és fogytam 8 kilót, pedig nem is edzettem, csak leszoktam a cukros italokról és csak vizet ittam, és sok gyümölcsöt, és kevesebbet ettem. Az edzést egyébként ma kezdtem el, felülést csináltam, törzsdöntést, és szobabicikliztem, mindezt fél órán keresztül.2016. jan. 11. 15:40
1/7 anonim válasza:
Nem igazán tartom egészségesnek rövid időn belül sokat fogyni...legyél türelmes és kitartó! Ha gyorsan dobod le a kilókat gyorsan is jön vissza a duplája! Azért tudsz most hírtelen ennyit fogyni mert sok a felesleged. Folytasd csak tovább edz! Lesz olyan is mikor megáll a fogyásod akár hetekre is! Olyankor nem szabad feladni... kitartás!
2/7 A kérdező kommentje:
Mert mennyi idő kell hozzá?
2016. jan. 11. 15:59
3/7 anonim válasza:
Járj futni. Vagy futópadozz. Egyél zöldséget gyümölcsöt. És 8 óra után ne egyél.
4/7 anonim válasza:
Első körben a CH-val kötött víz ment le rólad, szóval ne tervezz ilyen ütemű fogyással a későbbiekben. Havi 2-4kg mehet le egyénfüggően zsírból.
5/7 TXCowboy válasza:
104 kilóval én nem futkároznék, sőt egyébként se nagyon. Sok gyaloglás, miután lement legalább 20 kg, meg edzőterem később.
6/7 A kérdező kommentje:
Na már 103 kiló vagyok.
2016. jan. 13. 17:01
7/7 A kérdező kommentje:
Most már 101 kiló vagyok.
2016. jan. 25. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!