6 hónap alatt lehetséges leadni 30 kg-ot?
14 èves vagyok! 165 cm ès 90 kg! Szeretnèk leadni a ballagásomig 30 kg-ot!
Segítenètek az ètrendben?
Előre is köszi!
14/L
#2:
"napi 5-6 óra kiadós edzés"
te elmebeteg vagy?
"ez nem étrend kérdése"
Akkor most szépen megkérlek, hogy a böngésződ vissza gombja segítségével hagyd el ezt a kategóriát...
ma 20:03
Te aztán jó nagy ökörséget írtál..
Kedves kérdező.
Én jóval idősebb vagyok nálad, és én 162 cm és 92 kiló voltam. 4 hónap alatt ment le 22 kiló. Ezért tudom, hogy 6 hónap alatt simán lemegy 30 kiló. Viszont ehhez erős elhatározás és kitartás kell.
Ajánlom a kalóriabázis.hu. Ennek segítségével menni fog.
De első körben szüntesd meg a kenyér, pékáruk, édességek, cukros dolgok evését. Ha nagyon megkívánod mondjuk a csokit akkor heti egyszer egyél 10 gramm csokit..
A lényeg a teljes étrendváltozás, és sport. Én sportként edzőterembe járok ahol kardió edzés van egyik napon a másik napon súlyzós edzés.(heti 5 nap megyek)
Mindent lehet csak akarni kell.
Köszi mindenkinek a választ!!
A mozgás az okè mivel minden nap biciklivel megyek suliba,aztan ott van heti 5 tesióra meg szerdán ès hètvègèn 30 perces kardiót csinálok! Az ètrendet is most már tudom hogy hogy allitsam ossze!!
Nagyon koszi megegyszer mindenkinek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!