Egy hónap alatt szeretnék leadni 10-15 kilót, így lehetséges?
Finoman fogok fogalmazni: bele fogsz dögleni!
Szétcseszed a szervezeted, leépíted az izomzatod.
Miért akarsz ilyen rövid idő alatt ennyit leadni?
A többiek nagyon le akarnak erről beszélni. és meg is értem. De, ha olyan választ akarsz kapni, amit valójában látni szeretnél, akkor én írok neked. Végülis nem az én testemről, egészségemről van szó.
Én annak idején 3 hét alatt fogytam 8 kilót, ezzel a napi 500 kalóriával, ami te kitaláltál. Volt, amikor nem ettem semmit, de nem sokszor. Én étkezési zavaros vagyok (nem ettől, ez már tünet) és borzalmas. Én nem híztam vissza, amit leadtam, pedig sokszor zabáltam is. Ha nagyon így akarod csinálni, csináld, mert addig úgysem nyugszol, amíg bele nem kezdesz és fel nem adod a második napon. Iszonyatos akaraterő kell ehhez, pláne, tanulás, stb.. mellett! A negatív részét nem írom, már kismilliószor leírtak ezen az oldalon, ahogy volt már kismillió ilyen kérdés is.
Nem lehetséges, 30 nap alatt 15 kg-ot fogyni. Gondolj már bele, akkor napi fél kg-ot kellene fogynod.
Vagy vágd le az egyik lábad, talán akkor.
Miért van ennyi hülye?
Különben meg csináld csak, aztán majd ha abbahagyon akkor visszahízol 20 kg-ot..
Én öt hónap alatt adtam le 21 et tanulás mellett illetve ugy hogy a családom egyáltalán nem egészséges ételeket esznek ill. ettek így nehéz volt de nagyon akartam minden nap egyre jobban akartam a fogyást és a mai napig az a célom hogy izmot szerezek nehéz volt de megcsináltam és már ez az életem.
Ha van kérdésed a fogyásal kapcsolatosan akkor üzenetben kérdezgethetsz:)
De az nem fog menni ugy
Napi minimum20-30 perc torna és benne sulyzozás a többi az életmodváltás :)
Sok sikert! Csak akarni kell:)
Irj ha kell segitsék
(Bocsi az ékezetekért!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!