4 hónap alatt 20kg fogyás lehetséges?
165cm vagyok es 72kg. Kb. Másfél hónappal ezelőttig 63kg voltam csak családi okok miatt kicsit stresszes voltam es sokat ettem.
Ugy gondolnám a fogyast, hogy reggel suli elott es suli után is futok fel órát. Mellette még 40 percet tornáznek. Reggelire főleg gyümölcsöt ennek, ebédre húst este pedig zöldséget. Ezek mellett meginnek 2l vizet.
Olyanok válaszát is várom akiknek mar sikerült lefogyni es az is érdekelne ok hogyan csinálták :)
Nem. Ez túl sok 4 hónapra.
Adjál magadnak több időt.
ha mindent jól csinálsz,nagyjából személyi edző hozzáértési szinten, akkor az első hónapban mehet le heti 1 kiló,ezt követően heti fél kiló.
így ki tudod számolni.
a terved viszont nem jó.
reggelire nem kellene cukros vizet,vagyis gyümölcsöt enni,hanem inkább tojást és zöldségeket.
a hús mellé mindig kell rost is ezért párolt zöldségekkel edd.
és a víz is kevés,tornázd fel 3-4 literre.
Legalább a butaságot ne terjeszd utolsó!
Van ebben a kategóriában annyi ökörség,hogy megszámolni sem lehet,nem hiányzik még egy eget verő ostobaság,főleg ha az egészség szempontjából ennyire elsődleges mint az ideális folyadékbevitel ami 20 kilónként 1 liter,emelt fehérje bevitel esetén pedig legalább 20 kilónként 1.5 liter.
a kérdező 70 kiló körül van,ezért neki a minimális folyadék bevitele az 3.5 liter/nap.
Én 5 hónap alatt adtam le 21 kilót.
Írj üzenetben én nagyon szívesen segítek és beszélgetek veled erről:)
16/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!