Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét alatt le kéne adnom 5...

2 hét alatt le kéne adnom 5 kg-ot! Lehetséges? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy nem, nem alakból szeretnék, hanem a SZÁMBÓL. Az se baj, ha csak vízet, vagy izmot vesztek, mert itt most az a lényeg, hogy nagyjából 2 hét múlva 4-5 kilóval kevesebbet kéne mutatnia a mérlegnek. Köszönöm a válaszokat előre!

2015. aug. 19. 19:32
1 2
 1/12 Sims válasza:

a lényeg az hogy naponta nagyon keveset egyél és azis csak vmi egy szerű legyen (gyümi,zöldség).

minnél többet igíál mert a sok víz kihajtja a felesleg vizet a testedböl

2015. aug. 19. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges !! Ha napi 1 almát eszel... ugy 100-as h lemegy..!!
2015. aug. 19. 19:52
 3/12 anonim válasza:
mézes-fahéjas ital.2dl vízhez kell 2-3 kávéskanálnyi fahéj és ízlés szerint méz.ezt minden reggel éhgyomorra kell fogyasztani.
2015. aug. 19. 19:54
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindhárom választ, és igen valószínűleg ez lesz, de inkább zöldséggel, mint gyümölccsel, abba kevesebb a kalória és a cukor is:)

Hármas válaszoló! Ez miben segít, mi neki a funkciója?

2015. aug. 19. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Miért kell 2 hét alatt?

Ha sporthoz, akkor inkább indulj nagyobb súlycsoportban, mivel nem marad erőd.

2015. aug. 19. 20:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem sporthoz szükséges!:)

Teljesen máshoz, hosszú az egész, és nem érzem hogy szükség lenne a háttér sztorira ahhoz, hogy választ/megoldást kapjak, de ennek ellenére köszönöm a tanácsot😄

2015. aug. 19. 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:
A gyümölcs kihajtja belőled a felesleget, 1-2 kilótól már az első két napon megszabadulhatsz, pl. vacsorázz be egy egész sárgadinnyét vagy 1-2 kiló barackot, hozzá 3-4 jó érett banánt. Másnap maradj WC közelében. :) Kerüld a konyhasót, egyél sok lédús édes gyümölcsöt, hisz az sem jó, ha lelassítod az anyagcseréd. A szőlő is remek tisztító stb...
2015. aug. 19. 20:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Ha kiürítem magam, az max 2 kiló, a többi kettőt 2 hét alatt napi 1 óra mozgás mellett+mindenhova biciklivel járok(bár az nem sokat számít szerintem) csak le tudom adni😊

2015. aug. 19. 20:41
 9/12 anonim válasza:
Persze hogy lhetséges, én 6 nap alatt leadtam 4 kg-ot. :D
2015. aug. 20. 11:20
 10/12 anonim válasza:
Persze hogy lehetséges, én 6 nap alatt leadtam 4 kg-ot. :D
2015. aug. 20. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!