Hogy lehetne tavaszig kb.15 kg-t leadn? Egyáltalán ez lehetséges egészséges kereteken belül?
ezt senki nem tudja neked megjósolni, hogy lehetséges-e, vagy sem, csomó mindentől függ.
ajánlom a kalóriaszámolást (kaloriabazis.hu), kiszámolja a bmr-értékedet, és afölött tanácsos enni 100-150 kcal-lal.
de legalább 1200 kcal-t mindenképp egyél meg naponta! figyelj oda a fehérje-szénhidrát-zsír arányára is.
próbáld a cukros, lisztes holmikat kiiktatni az étrendedből. pl. a jó reggelt keksz nem túl jó választás, de a zabkása reggelire tök jó.
egyébként én ilyen kis túlsúlynál (már ha egyáltalán az) nem a kilókat nézném, hanem azt, hogy hogy nézek ki! ja és alap, hogy mérlegre csak havonta egyszer állunk!!! (és ezt sokszor nehezebb megállni, mint a csipszmajszolást :) )
sok sikert neked!
persze, hogy lehetséges! én 2 év alatt fogytam 40 kg-t, és még kell 10 ahhoz, hogy meglegyen az 59 :) csak akarás kérdése az egész! én is mindig dagi voltam (a te méreted az én induló méretemhez képest semmiség, sőőt! biztos, hogy sikerülni fog!!), már 8 évesen is nagyon kövér voltam, ami csak hatványozódott, mire gimis lettem!
én levittem a szénhidrátot, de kalóriát nem számoltam, és mellé edzettem, először csak gyors-gyaloglás, evezés, ellipszis tréner, aztán 75 kg környékén vettem súlyzókészletet, meg kettleballt.
Azóta is tisztán étkezem, bár kicsit több ch-val. Már hordok szendvicset az iskolába, és így is fogyok, csak sokkal lassabban, ami nem baj, mert már embernek érzem magam, ráérek, januárra tűztem ki a -10 kg-t :) ha nem jön össze addig, hát sebaj, ez már életmód, és nem fogyókúra!
de lehet változtatni, sok sikert, és kitartást!
Én két hónapja fogyózom, és eddig lement 11 kiló. Igen, lehetséges leadni tavaszig 15 kilót. De az étrend amit írtál nagyon nem jó. Ilyen étkezéssel nem fog menni, mégpedig azért mert semmi tápértéket nem eszel, és pár nap olyan éhes eszel, hogy kieszed a hűtőt.
Ha fogyni akarsz akkor egészségesen és megfelelő ételeket kell enned
3-as nagyon jó módszert írt - valóba nem kell törekedni a hirtelen fogyásra és tényleg érdemes gyors sétával kezdeni.
Reggelire jó a zabkása, de ha mindig azt eszed, meg fogod unni. Én sokszor eszek sült virslit ráütök 2-3 tojást és kenyér nélkül eszem - pár perc alatt kész. De heted vacsorára is. vagy puffasztott rizst kenőmájassal (ettől legalább jóllakok :D ), sajtkrémmel, körözöttel - mikor mi jut eszembe. Húst lehet enni sok zöldséggel, gyümölcsöt, stb. Volt, hogy császárszalonnát ettem :D - csak nem kenyérrel, hanem paprikával, paradicsommal, uborkával. A lényeg a kevés szénhidrát, cukor.
Így fogytam fél év alatt 10 kg-ot és ez tényleg életmódváltás. Nem kerget a tatár :-)
3-as, neked meg hatalmas gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!